ΑρχικήinetGoogle I/O 2017 από 17 έως 19 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Shoreline

Google I/O 2017 από 17 έως 19 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Shoreline

Google I/O 2017: Η Google φέρεται να ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O. Φαίνεται ότι η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View της California.Google I/O

Αναφέρουμε “φαίνεται” καθώς αυτή τη φορά η εταιρεία αντί να κάνει την καθιερωμένη ανακοίνωση, επέλεξε να κρύψει μερικές ενδείξεις σε ένα αποθετήριο στο GitHub. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να λύσουν το puzzle για να ανακαλύψουν τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Την λύση την βρήκε η ιστοσελίδα Android Police. Να αναφέρουμε ότι το 9to5Google είχε δημοσιεύσει ότι η Google θα δώσει δωρεάν εισιτήρια σε όσους μπορεί να λύσουν το puzzle, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει αυτό.

Τι περιμένουμε;

Στο I/O 2016 η Google ανακοίνωσε την πλατφόρμα και την συσκευή Daydream VR, τις εφαρμογές Allo και Duo για κλήσεις μηνυμάτων και βίντεο, και το Home smart speaker. Πήραμε μια ιδέα για το Android 7.0 Nougat, το Android Wear 2.0 καθώς και τα Android Instant Apps.

Φυσικά, οι προσδοκίες είναι υψηλές για την φετινή διοργάνωση Google I/O 2017. Είναι πιθανό ότι θα δούμε την επόμενη έκδοση του Android, προηγμένα χαρακτηριστικά του Google Assistant, ενημερώσεις στο Chrome OS που τώρα θα υποστηρίζει και εφαρμογές του Android και ίσως κάποιο νέο τηλέφωνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS