ΑρχικήinetAntergos ISO Refresh 2016.11.20 το εύκολο Arch Linux

Antergos ISO Refresh 2016.11.20 το εύκολο Arch Linux

To Antergos είναι ένα μοντέρνο, κομψό και ισχυρό λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Arch Linux. Ξεκίνησε να κυκλοφορεί με το όνομα Cinnarch, συνδυάζοντας το Cinnamon desktop με τη διανομή Arch Linux.

Από τότε μέχρι σήμερα το project έχει προχωρήσει από τους αρχικούς του στόχους και προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές desktops, όπως: GNOME 3 (προεπιλογή), Cinnamon, Razor-qt και Xfce. Το Αntergos διαθέτει δικό του γραφικό πρόγραμμα εγκατάστασης.antergos

Το λειτουργικό όπως όλα τα forks του Arch Linux, δεν ενδείκνυται για αρχάριους χρήστες στο Linux. Αν έχετε δουλέψει ήδη με Linux, (έστω και με Ubuntu ή Mint) δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα.

Όπως προαναφέραμε το Antergos διαθέτει το δικό του γραφικό εγκαταστάτη Cnchi. Το boot του εγκαταστάτη γίνεται σε μια επιφάνεια εργασίας GNOME, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δίνει τις επιλογές για να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας όπως: GNOME 3, Cinnamon, Mate, KDE, Xfce και Openbox.

Η σύνδεση σε δίκτυο είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει η εγκατάσταση καθώς πριν από αυτή ενημερώνεται αυτόματα το πρόγραμμα εγκατάστασης Cnchi.

Σήμερα το Αntergos κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση: Τα ISO του Αntergos 2016.11.20 είναι διαθέσιμα για λήψη.

Επιλέξτε και κατεβάσετε το ISO που σας ενδιαφέρει, direct, ή με torrent.

Antergos Live ISO

antergos-2016.11.20-x86_64.iso

antergos-2016.11.20-x86_64.iso.torrent

File Details

Antergos Minimal ISO

antergos-minimal-iso

antergos-minimal-2016.11.20-x86_64.iso.torrent

File Details

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS