Αρχικήinet«Καλλιεργήστε» φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι!

«Καλλιεργήστε» φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέσα στο σπίτι!

ecf75677843d64ab00b8c9f8e93cd66f-min-φρέσκα

Στην εποχή μας, όπου η αγνότητα των φρέσκων προϊόντων έχει χαθεί ή περιοριστεί δραματικά, ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει φρέσκα τρόφιμα και βότανα από τον δικό του κήπο? Ωστόσο λίγοι είμαστε εκείνοι που διαθέτουμε κήπο ή αρκετό χώρο στο μπαλκόνι μας για να καλλιεργήσουμε τα δικά μας φρούτα και λαχανικά.

Ευτυχώς για εμάς τώρα υπάρχει το Smart Garden που θα μας προσφέρει φρέσκα προϊόντα στην άνεση του σπιτιού μας!

To τελευταίo έξυπνο σύστημα καλλιέργειας τροφίμων, παίρνει τη μορφή του Smart Garden 9, το οποίο η ομάδα ανάπτυξής του έχει σχεδιάσει προσεκτικά, ώστε να παρέχει έναν «κήπο» που αναπτύσσεται μόνος του και φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που μπορούμε να καλλιεργήσουμε φρέσκα τρόφιμα μέσα στο σπίτι μας.

Από τραγανά λάχανα και πικάντικες τσίλι πιπεριές μέχρι γλυκές φράουλες και αρωματική μέντα, αυτός ο αυτο-καλλιεργούμενος κήπος βοηθά όλα τα φυτά να ευδοκιμήσουν αυτόματα, εξασφαλίζοντας ότι έχουν τις σωστές ποσότητες νερού, φωτός, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών. Με υγιεινά τρόφιμα να καλλιεργούνται πάνω στο περβάζι μας, μπορούμε να απολαύσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής 24/7.

Η κατασκευάστρια εταιρεία δήλωσε ότι: “Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κήπο ή το χρόνο να ασχοληθούν με αυτόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν την ποιότητα και να αρκεστούν στα «φρέσκα» προϊόντα που προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ.

Το σύστημά μας είναι η ευκολότερη εσωτερική λύση κηπουρικής στην αγορά και περιλαμβάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από τα υδροπονικά συστήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού, να τη συνδέστε στον κήπο και έτοιμο! – Το Smart Garden 9 αναλαμβάνει στη συνέχεια.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Smart Garden 9 επισκευτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter. Το σύστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS