ΑρχικήUpdatesTo Skype εγκαινιάζει το νέο Guest Mode

To Skype εγκαινιάζει το νέο Guest Mode

skype_mobile2-min-Guest Mode

Το Skype ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία, το Guest Mode  που θα σας αφήσει να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε ένα λογαριασμό.

Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στους νέους χρήστες του Skype να χρησιμοποιούν εύκολα το Skype χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το νέο Guest Mode του Skype, και αφού έχετε χρησιμοποιήσει τη λειτουργία, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μετά από 24 ώρες.

Όπως δήλωσε η υπηρεσία είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν ότι έχουν καταστήσει ευκολότερο από ποτέ το να μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε στο Skype, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε ή ακόμα και να το κατεβάσετε. Με την είσοδο στο Skype ως επισκέπτης, μπορείτε γρήγορα να συνομιλήσετε, είτε κάνοντας φωνητική είτε video κλήση χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μία τέλεια ευκαιρία, αν είστε νέοι στο Skype και θέλετε να συνομιλήσετε γρήγορα με κάποιον, οπουδήποτε στον κόσμο, δωρεάν.

skype-sign-in

Για να δοκιμάσετε τη νέα αυτή λειτουργία, πηγαίνετε στο Skype.com, πατήστε «ξεκινήσετε μια συνομιλία» και στη συνέχεια προσθέστε το όνομά σας. Έπειτα από αυτό, θα σας δοθεί μία μοναδική σύνδεση συνομιλίας. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το σύνδεσμο με τις επαφές σας, είτε ατομικά είτε ως ομάδα-μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των κοινωνικών δικτύων σας. Μόλις οι επαφές σας κάνουν κλικ στο σύνδεσμο, θα είναι σε θέση να ενταχθούν αμέσως στη συνομιλία σας. Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν ως επισκέπτες, αν χρησιμοποιούν το Skype για το Web.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Guest Mode του Skype, αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Skype.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS