ΑρχικήinetΜερικοί χρήστες Pixel/Pixel XL έχουν θέματα με το LTE σήμα

Μερικοί χρήστες Pixel/Pixel XL έχουν θέματα με το LTE σήμα

Τα Google Pixel smartphone έχουν επηρεαστεί από πολλά δευτερεύοντα ζητήματα, είτε πρόκειται για το software είτε hardware. Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι σας ενημερώσαμε νωρίτερα αυτό το μήνα για μερικούς χρήστες Pixel XL οι οποίοι βρήκαν κατασκευαστικές ατέλειες στα τηλέφωνα τους. Τώρα φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες Pixel ανέφεραν και άλλο πρόβλημα το οποίο μπορεί να μην σχετίζεται με την κατασκευή του τηλεφώνου. Φαίνεται ότι κάποια Pixel/Pixel XL χάνουν το σήμα LTE όταν χρησιμοποιούν το Band 4.

some-pixel-pixel-xl-owners-report-issues-with-lte-signal-510115-2

 

Προς το παρόν τα περισσότερα από αυτά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ορισμένα Pixel και Pixel XL έχουν πρόβλημα όταν παραμένουν συνδεδεμένα με το Band 4 γνωστό και ως AWS. Όμως το πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο band, το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένο πρόβλημα όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Το website υποστήριξης της Google γέμισε από τέτοιου είδους αναφορές αφού πολλοί ιδιοκτήτες Pixel/Pixel XL έχουν επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα συνδεσιμότητας. Να είστε σίγουροι ότι η Google έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα και είναι πιθανό να προσφέρει λύση σύντομα.

«Κάνω χρήση του Pixel XL μου στο δίκτυο σε Claro PR σύνδεση, και δεν έχω δει ποτέ σύνδεση LTE στην γραμμή των ειδοποιήσεων για το σήμα. Τσέκαρα την συμβατότητα της συσκευής με το διαδίκτυο, έχω δοκιμάσει reset στο network, το APN επαληθεύεται και το Preffered Network. Έχω επίσης δοκιμάσει με διαφορετική SIM και το θέμα παραμένει ίδιο. Παρακαλώ συμβουλέψετε με!» εξηγεί ένας χρήστης που πλήττεται από το σήμα LTE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι αναφορές προήλθαν από ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν τα Pixel smartphone τους έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παρόλο που τα αγόρασαν εκεί.

Δεν ήμαστε σίγουροι εάν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά πολλές από τις εκθέσεις που ισχυρίζονται ότι έχουν προβλήματα με το Pixel τηλέφωνο τους στα δίκτυα της Νοτίου Αμερικής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS