ΑρχικήinetDell: Έρχεται το νέο Stack x86 Windows 10

Dell: Έρχεται το νέο Stack x86 Windows 10

Ενώ γνωρίζαμε το ενδεχόμενο πιθανής κυκλοφορίας καινούριας κινητής συσκευής από την Dell, δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της. Σήμερα αυτό αλλάζει καθώς πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες αλλά και αναφορές πάνω στις τεχνικές δυνατότητες του νέου Stack x86 Windows 10.dell

Το Stack μοιάζει με tablet καθώς διαθέτει 6.4 ιντσών οθόνη. Οι κατασκευαστές θέλησαν να δημιουργήσουν ένα κινητό που παράλληλα επιτελεί και τις λειτουργίες ενός επιτραπέζιου και ενός φορητού υπολογιστή . Η δυνατότητα αυτή πραγματοποιείται χάρη στην εγκατάσταση των Windows 10 στη συσκευή.

Η Dell στοχεύει στην κυκλοφορία ενός κινητού που θα επιτρέψει στον χρήστη να έχει πρόσβαση αναπάσα στιγμή στα δεδομένα του υπολογιστή του χωρίς να χρειάζεται να γίνονται μεταβιβάσεις από την μια συσκευή στην άλλη. Ουσιαστικά θα μπορούμε να διαθέτουμε ένα κινητό τηλέφωνο που επιτελεί τις λειτουργίες ενός επιτραπέζιου και ενός φορητού υπολογιστή.

Συνεχίζοντας, το νέο Stack της Dell διαθέτει επεξεργαστές Kaby Lake Y-series x86 της Intel. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία σχεδίαζε την εγκατάσταση και διαφορετικών διαμορφωτικών σειρών επεξεργασίας όπως m3, m5 vPro και m7 vPro αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση. Όσον αφορά την μνήμη της συσκευής , θα εμπεριέχεται η καθορισμένη microSD card συν επιπρόσθετη κάρτα μνήμης 4GB ή 8GB RAM, 128GB ή 256GB.

Η συσκευή έχει πάχος 9 mm και διαθέτει εξιδεικευμένο εκτυπωτή για βιομετρική ταυτοποίηση απο το Microsoft’s Windows Hello.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει η εταιρεία να κυκλοφορήσει επίσημα το Stack παρόλο που φήμες αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία τον Απρίλιο του 2017. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσίαση μιας κινητής συσκευής με Windows 10 λογισμικό και με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά θα τραβήξει την προσοχή πολλών από εμάς.dell-official-logo-drivers

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS