ΑρχικήinetΟι λάμπες WattNott LED Edison έχουν διάρκεια ζωής 25 έτη!

Οι λάμπες WattNott LED Edison έχουν διάρκεια ζωής 25 έτη!

plumen-wattnott-lightbulb-collection-lighting-technology-Edison

Η κατασκευάστρια εταιρεία φωτισμού Plumen, έχει πρόσφατα αναπτύξει μια νέα σειρά λαμπτήρων με το όνομα WattNott LED Edison, που έχουν διάρκεια ζωής 25 ετών και είναι τώρα διαθέσιμοι στην αγορά με τιμές που ξεκινούν από μόλις £ 12, ανάλογα με τον τύπο του λαμπτήρα που χρειάζεστε.

Οι λαμπτήρες χαμηλής ενέργειας WattNott, έχουν κατασκευαστεί με βάση το σχεδιασμό της κλασικής λάμπας Edison, η οποία διαθέτει περίπλοκα, συρμάτινα νημάτια και είναι γνωστή για την ζεστή λάμψη της καθώς και τη ρετρό εμφάνισή της. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Plumen, Nicolas Roope εξήγησε «Όταν είδαμε τα LED νηματίων νέας τεχνολογίας, ξέραμε ότι έπρεπε να τα χρησιμοποιήσουμε.»

wattnott-led-edison-light-bulbs

Η Plumen εξήγησε λίγα περισσότερα σχετικά με τις νέες LED λάμπες της εταιρείας.

Η πλήρης σειρά μας από λαμπτήρες πυράκτωσης LED – ένας τέλειος συνδυασμός της τεχνολογίας ενεργειακής απόδοσης με τους κλασικού σχεδιασμού λαμπτήρες. Κάθε σχέδιο έχει το δικό του χαρακτήρα και στυλ, που διατίθεται σε 2 κατηγορίες, «Ζεστό» και «Σούπερ Ζεστό» για να σας δώσει ακριβώς το είδος του φωτός που θέλετε. Δείτε λοιπόν τη συλλογή και επιλέξτε εκείνες που σας ταιριάζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους λαμπτήρες LED της WattNott, μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Plumen για πληροφορίες και για την αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS