ΑρχικήsecurityJoomla! 3.6.4 - Κατεπείγουσα ενημέρωση ασφάλειας

Joomla! 3.6.4 – Κατεπείγουσα ενημέρωση ασφάλειας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας ασφάλειας του Joomla, σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού (Joomla! 3.6.4), η οποία φαίνεται πως επιδιορθώνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο κενό ασφαλείας.

Joomla! 3.6.4

Η κατεπείγουσα ενημέρωση, Joomla! 3.6.4, αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 14:00 (UTC).

Οι διαχειριστές των ιστοσελίδων Jοomla θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό, καθώς η ομάδα ασφάλειας Joomla! Security Strike Team (JSST) έχει ενημερωθεί για ένα κρίσιμο ζήτημα ασφάλειας που επηρεάζει τον πυρήνα της πλατφόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο κενό ασφάλειας, γι’ αυτό και οι διαχειριστές ιστοσελίδων Joomla συνίσταται να ενημερώσουν τις ιστοσελίδες τους αμέσως μετά την κυκλοφορία του κρίσιμου patch.

Η εταιρεία δεν έχει δημοσιοποιήσει περαιτέρω στοιχεία λόγω της κρισιμότητας της ευπάθειας που έχει εντοπιστεί, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, μετά την έκδοση της αντίστοιχης ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Τζίμα Πέτρο, καθηγητή Πληροφορικής, για την επικοινωνία και την έγκαιρη ενημέρωση επί του ζητήματος. Μείνετε συντονισμένοι στο Secnews για οτιδήποτε νεότερο.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS