ΑρχικήHow ToLogin στο Dropbox σας με τον Gmail λογαριασμό σας

Login στο Dropbox σας με τον Gmail λογαριασμό σας

Οι χρήστες του Dropbox που διαθέτουν κάποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google μπορούν να χρησιμοποιούν το Gmail τους για να συνδεθούν άμεσα στο λογαριασμό τους.

Οι χρήστες Dropbox μέχρι σήμερα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο το σύστημα ελέγχου ταυτότητας της υπηρεσίας για να δημιουργήσουν κάποιο λογαριασμό, να συνδεθούν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές, τα decktop clents ή την Web έκδοση.dropbox-login

Από σήμερα είναι η υπηρεσία πραγματοποιεί έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας και λογαριασμούς της Google. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η σύνδεσή σας με τον λογαριασμό σας στο Dropbox, μπορεί γίνει με δύο τρόπους.

Οι χρήστες που είναι νέοι στο Dropbοx μπορούν απλά να εγγραφούν στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας τον Google λογαριασμό τους. Αυτό απλοποιεί την εγγραφή, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη να ορίσετε κάποιο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό.

Πιθανά αναρωτιέστε τι ισχύει για τους χρήστες του Dropbοx που χρησιμοποιούν κάποιο e-mail από διαφορετικό πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δουν τον λογαριασμό τους στο Dropbοx.

Αν είστε από αυτούς δεν θα τον δείτε άμεσα. Πρώτα θα πρέπει να αλλάξετε στον λογαριασμό του Dropbοx σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ας δούμε πως γίνεται

Ανοίξτε τη διεύθυνση https://www.dropbox.com/account/security#profile στον web browser της επιλογής σας.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον παλιό λογαριασμό σας.
Μετά αναζητήσετε την επιλογή: “αλλαγή e-mail” στο tab του προσωπικού e-mail στην κεντρική σελίδα του προφίλ.
Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται για να αλλάξετε την διεύθυνσή σας σε μία της Google.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε μια διεύθυνση από το Gmail καθώς θα χρειαστεί επιβεβαίωση. Αυτό ήταν.

Την πρώτη φορά που θα προσπαθήσετε να συνδεθείτε θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα λογαριασμό. Επιλέξτε το λογαριασμό του Gmail στη σελίδα που ανοίγει, ή κάντε κλικ στο λογαριασμό για να κάνετε add το email αν δεν υπάρχει στη σελίδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS