ΑρχικήinetΑνθεκτικό στο νερό το νέο iPhone 7: Επίσημη παρουσίαση

Ανθεκτικό στο νερό το νέο iPhone 7: Επίσημη παρουσίαση

Η Apple μόλις παρουσίασε το νέο iPhone 7. Πολλά από τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής είχαν ήδη \διαρρεύσει τις προηγούμενες εβδομάδες, οπότε αν είστε fanboy της Apple θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη σχεδόν τα πάντα για τη συσκευή.

Το νέο iPhone 7 θα είναι ανθεκτικό στο νερό, ακριβώς όπως και το Samsung Galaxy Note 7 και θα κυκλοφορήσει και σε μια μαύρη έκδοση.iphone-7

“Είναι το καλύτερο iPhone που έχουμε δημιουργήσει ποτέ”, δήλωσε ο CEO της Apple Tim Cook. “Έχει ένα πανέμορφο νέο σχεδιασμό και κάνει όλα τα πράγματα που κάνετε κάθε μέρα πολύ καλύτερα.”

Το iPhone 7 διαθέτει ένα βελτιωμένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα νέο φινίρισμα που ονομάζεται “Jet Black” και όχι Piano Black όπως ανέφεραν οι φήμες. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη μαύρη έκδοση που όπως ανέφερε ο Cook στην παρουσίαση “εμείς το ονομάζουμε απλά … μαύρο.” Το iPhone 7 θα είναι επίσης διαθέσιμο σε ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό.

Η συσκευή διαθέτει ένα νέο επανασχεδιασμένο Home Button πολύ πιο ευαίσθητο αφού χρησιμοποιεί μια νέα γενιά taptic που είναι το κάνει πιο δεκτικό με ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο. Το νέο taptic προσφέρει διακριτικές ειδοποιήσεις για γρήγορες ενέργειες, μηνύματα, ήχους κλήσης και πολλά άλλα.

Το νέο περίβλημα του iPhone 7 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο πρότυπο προστασίας IP67. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε και ντους με το iPhone σας.

Το νέο iPhone 7 έρχεται με εντελώς νέες φωτογραφικές μηχανές. Η έκδοση των 4,7-ιντσών έρχεται με οπτική σταθεροποίηση εικόνας για έως και 3 φορές μεγαλύτερη έκθεση, μεγαλύτερο διάφραγμα f/1.8 που επιτρέπει 50 τοις εκατό περισσότερο φως στον αισθητήρα, ένα 6P φακό, και ένα νέο αισθητήρα 12MP που είναι 60% γρηγορότερος.iphone-7 1

Το φλας διαθέτει τέσσερις λυχνίες LED και προσφέρει 50 % περισσότερο φως. Διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα που αντισταθμίζει το τεχνητό φως. Η κάμερα του FaceTime έχει αναβαθμιστεί σε 7MP και διαθέτει καλυτερη σύλληψη χρώματος και auto image stabilization.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης ένα σύστημα διπλής κάμερας για το iPhone 7 Plus. Διαθέτει 2 κάμερες 12MP, ένα ευρυγώνιο και ένα τηλεφακό για καλύτερη ποιότητα. Η εταιρεία αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να δημιουργήσει ένα φακό ζουμ για το τηλέφωνο. Λειτουργεί ακριβώς όπως και πριν, αλλά υπάρχει ένα νέο κουμπί που ονομάζεται “1x” το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ 2x και να χρησιμοποιήσετε τον τηλεφακό άμεσα. Μπορείτε να μεγεθύνετε ψηφιακά έως και 10x και η Apple αναφέρει ότι η ποιότητα της φωτογραφίας δεν θα αλλάζει. Οπτικό zoom υποστηρίζεται μέχρι και 2x.

Η οθόνη είναι Retina HD και έχει βελτιωθεί ώστε να είναι 25% φωτεινότερη. Διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Υποστηρίζει το 3D Touch layer, το οποία χρησιμοποιείται περισσότερο στο iOS 10.

Το iPhone 7 είναι και στερεοφωνικό για πρώτη φορά. Με ένα ηχείο στο κάτω μέρος και το άλλο στο πάνω θα έχει 2 φορές δυνατότερο ήχο.

Τα EarPods είναι σίγουρα η πιο αμφιλεγόμενη αλλαγή, καθώς η υποδοχή ακουστικών δεν υπάρχει πια. Η υποδοχή Lightning είναι εκεί για εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς στο iPhone 7.iphone-7 4

“Αποδείξαμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Lightning, το οποίο είναι μια μεγάλη υποδοχή που κάνει και για ήχο. Δεύτερον, και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, είναι ότι τα smartphones μας έρχονται με την τελευταία τεχνολογία και γι ‘αυτό χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Τρίτον, όταν έχετε ένα όραμα για τον ήχο που θα πρέπει να έχουν οι κινητές συσκευές, προσπαθείτε να πάτε εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”

Έτσι η νέα συσκευή διαθέτει και νέα ασύρματα ακουστικά που η Apple τα ονομάζει AirPods. Χρησιμοποιούν ένα νέο chip W1 ειδικά κατασκευασμένο για “αξιόπιστη σύνδεση” και υπέρυθρους αισθητήρες που ανιχνεύουν πότε τα AirPods είναι στο αυτί σας και να παίξει η μουσική, όταν χρειάζεται. Οι αισθητήρες επιτρέπουν να τρέξετε το Siri με ένα άγγιγμα. Κάθε AirPod διαθέτει μπαταρία που παρέχει έως και 5 ώρες διάρκεια ζωής όπως ισχυρίζεται η Apple.iphone-7 2

Το iPhone 7 είναι το γρηγορότερο smartphone στην αγορά. Διαθέτει ένα chip νέας γενιάς που ονομάζεται Α10 Fusion, με τετραπύρηνο CPU (four-core CPU) με 3,3 δισεκατομμύρια τρανζίστορ. Διαθέτει 2 πυρήνες υψηλής απόδοσης που είναι 40% πιο γρήγοροι από το Α9 και δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Λειτουργούν με έναν ελεγκτή απόδοσης που επιλέγει ποιοι πυρήνες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από κάθε διαδικασία.

Υπάρχει μια εξαπύρηνο chip γραφικών που είναι 50 τοις εκατό πιο γρήγορο από το Α9 και το οποίο χρησιμοποιεί μόνο τα 2/3 της ενέργειας του Α9, γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Το A10 fusion είναι το πιο ισχυρό chip που κυκλοφόρησε ποτέ σε smartphone, σύμφωνα με την Apple.iphone 7

Η Apple αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα έχει τουλάχιστον 2 ώρες μεγαλύτερη διαρκεια ζωής μπαταρίας από το iPhone 6S.

Το iPhone 7 θα κοστίζει το ίδιο με τo 6s που αντικαθιστά, με τιμές που ξεκινούν από 649 δολάρια. Θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις αποθήκευσης, από 32GB, 128GB και 256GB. Το Jet Black έρχεται μόνο στις δύο τελευταίες εκδόσεις. Το Plus ξεκινά από 749 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS