ΑρχικήUpdatesUbuntu 16.10 Yakkety Yak κυκλοφόρησε η beta 1

Ubuntu 16.10 Yakkety Yak κυκλοφόρησε η beta 1

Η Canonical διέθεσε την πρώτη beta του νέου Ubuntu 16.10 Yakkety Yak αλλά μόνο για τις opt-in γεύσεις, δηλαδή το Ubuntu MATE, Kubuntu, GNOME, Lubuntu, το Ubuntu Studio, και το Ubuntu Kylin. Φαίνεται ότι το Xubuntu δεν υπάρχει στην πρώτη έκδοση Beta.

Το ίδιο το Ubuntu δεν διατίθεται σαν Beta 1, και θα κυκλοφορήσει μόνο σαν Final Beta, η οποία θα είναι η δεύτερη και τελευταία Beta. Ubuntu 16.10

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Canonical θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει το Upstart με το systemd, θα ενοποιήσει και θα διορθώσει την διαμόρφωση δικτύωσης μέσα από την υλοποίηση του έργου “netplan” που θα δούμε στην τελική έκδοση του Ubuntu 16.10 Yakkety Yak.

Εκτός από αυτά, τα περισσότερα από τα πακέτα λογισμικού έχουν ενημερωθεί με τις τελευταίες εκδόσεις τους όπως το: LibreOffice 5.2 και το GCC (GNU Compiler Collection) 6.2.0, καθώς και την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση GNOME 3.20 Stack.

Το Linux kernel 4.6.7 θα πρέπει να έρθει στο Ubuntu 16.10 κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει στην Beta 1. Ωστόσο, η τελική έκδοση του Ubuntu 16.10 θα τροφοδοτείται από το Linux kernel 4.8, το οποίο επί του παρόντος κυκλοφορεί σαν Linux Kernel 4.8 Release Candidate 3.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS