ΑρχικήinetEaseUS Partition Master Professional Τι είναι + Giveaway

EaseUS Partition Master Professional Τι είναι + Giveaway

Τα εργαλεία διαμέρισης δίσκου ή Partitioning managers συνήθως είναι πολύ περίπλοκα. Το EASEUS Partition Master είναι ένα από τα πιο προηγμένα προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και είναι αρκετά εύκολο στην χρήση του ακόμα και για αρχάριους χρήστες.

Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξετε το μέγεθος, να μετακινήσετε, να “κόψετε” ή να συγχωνεύσετε κατατμήσεις του δίσκου σας χωρίς τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων.

To EASEUS Partition είναι μια All-in-One εφαρμογή-εργαλείο για την διαχείριση του δίσκου σας.

Μαζί με τις βασικές λειτουργίες, όπως: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard και Partition Recovery Wizard περιέχει πολλά εργαλεία που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

EaseUS Partition Master Professional

  • Κατά την διάρκεια οποιασδήποτε ενέργειας υπάρχει σε ετοιμότητα ένας οδηγός αντιγραφής δεδομένων για να σας βοηθήσει να αντιγράψετε δεδομένα από το ένα διαμέρισμα στο άλλο, από τον ένα δίσκο στον άλλο ή για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του δίσκου.
  • Αν ο δίσκος σας έχει σοβαρά προβλήματα, το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση δεδομένων. Ακόμα κι αν ο δίσκος σας έχει διαμορφωθεί (format), ή έχει υποστεί επίθεση από κάποιο υιό, υπάρχει ένας οδηγός ανάκτησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σώσετε τα δεδομένα σας.
  • Επιτρέπει μεταφορά του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε σε δίσκους SSD.
  • Μετατροπή MBR σε GPT disk, και GPT σε MBR χωρίς απώλειες δεδομένων.
  • Υποστήριξη δίσκων χωρητικότητας μέχρι και 8TB GPT.
  • Εργαλεία καθαρισμού για καλύτερη απόδοση των δίσκων σας
  • Δημιουργία WinPE rescue disk.
  • Linux partition management.
  • Υποστήριξη FAT, NTFS, EXT2 & EXT3

Το EASEUS Partition Master μπορεί να τρέξει από CD, παρέχοντας πρόσβαση σε εργαλεία διαχωρισμού και ανάκτησης, ακόμη και αν τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

[su_box title=”Σύνοψη:” box_color=”#000000″ radius=”1″]Πολύ προηγμένη εφαρμογή αλλά εύκολη στη χρήση και τη διαχείριση διαμερισμάτων. Έρχεται με επιπρόσθετο το πλεονέκτημα ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμένους δίσκους ή δίσκους που έχουν διαγραφεί.[/su_box]

Πλατφόρμες:
Windows XP, Windows Vista (32 bit), Windows 7 (32 bit), Windows Vista (64 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, τα Windows 10

Η τιμή του είναι στα 40 δολάρια.

Special Giveaway

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το λογισμικό EaseUS Partition Master Professional 10.8 τις επόμενες 72 ώρες από την παρακάτω σελίδα

http://www.partition-tool.com/giveaways/download-hr.htm

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS