ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή HERE Maps έγινε HERE WeGo

Η εφαρμογή HERE Maps έγινε HERE WeGo

HERE WeGo: Ο κόσμος της μεταφοράς αλλάζει σίγουρα με τις νέες τεχνολογίες που βοηθούν στην ανεύρεση γρηγορότερων και συντομότερων διαδρομών. Η αστική κινητικότητα με τις υπηρεσίες χαρτών μέσα στο smartphone του κάθε χρήστη (βλέπε Google Maps ή HERE Maps) έχει γίνει παιχνίδι ακόμα και σε πόλεις που δεν έχετε βρεθεί ποτέ πριν.

Η εφαρμογή HERE Maps με μια σημαντική ενημέρωση απέκτησε μερικά νέα χαρακτηριστικά, αλλά η πραγματική καινοτομία είναι ότι η εφαρμογή μετονομάστηκε σε HERE WeGo. Το κίνητρο για αυτή την κίνηση είναι ότι το όνομα HERE Maps ήταν λίγο πολύ γενικό και παρόμοιο με άλλες μικρότερες εφαρμογές, σύμφωνα με την εταιρεία.here wego

Επιπλέον, η εταιρεία διαπίστωσε ότι μόνο λίγοι τακτικοί χρήστες άνοιγαν την εφαρμογή για να δουν κάποια διαδρομή, και συνήθως το έκαναν για να βρουν τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Έτσι η κύρια χρήση της εφαρμογής είναι για να βρίσκει την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσετε στον προορισμό σας και η εταιρεία σκέφτηκε ότι το γεγονός θα πρέπει να απεικονίζεται στο όνομα της εφαρμογής.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένας πολύ καλός λόγος για την μετονομασία της εφαρμογής (αν και δεν τον αναφέρει η εταιρεία), είναι και η αναζήτηση νέων χρηστών της υπηρεσίας. Μιας υπηρεσίας που αυτή τη στιγμή δείχνει να ηγείται η Google με την εφαρμογή Google Maps που πρόσφατα αναβαθμίστηκε και έγινε πολύ πιο ευδιάκριτη.

Για να δούμε αν θα τα τα καταφέρουν με μια απλή αλλαγή ονόματος και μερικές αλλαγές στην λειτουργικότητα.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του νέου brand name HERE WeGo:

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS