ΑρχικήUpdatesTwitter: Verified accounts με αιτήσεις!

Twitter: Verified accounts με αιτήσεις!

To Twitter ανακοίνωσε σήμερα μια νέα διαδικασία για όσους επιθυμούν να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους (Verified accounts). Το σηματάκι επαλήθευσης έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε γνωστά άτομα και οργανώσεις να αποδεικνύουν την αυθεντικότητά τους ανάμεσα σε χιλιάδες πλαστούς λογαριασμούς. Twitter Verified accounts

“Θέλουμε να κάνουμε ακόμη πιο εύκολο για τους ανθρώπους να βρουν δημιουργούς και άτομα με επιρροή με τη βοήθεια του Twitter και έτσι έχει νόημα να αφήσουμε περισσότερους ανθρώπους να υποβάλουν αίτηση για επαλήθευση”, δήλωσε η Tina Bhatnagar, αντιπρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών για χρήστες του Τwitter.

“Ελπίζουμε ότι το άνοιγμα αυτής της διαδικασίας με αιτήσεις θα βοηθήσεις περισσότερους ανθρώπους να βρουν υψηλής ποιότητας λογαριασμούς να ακολουθήσουν, καθώς και τους δημιουργούς περιεχομένου αλλά και άτομα με επιρροή να συνδεθούν με ένα ευρύτερο ακροατήριο.”

Τυπικά η λειτουργία είναι αποκλειστικά για διασημότητες, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ αλλά το νέο σύστημα θα μπορούσε να δώσει το σήμα επαλήθευσης σε καθέναν που ίσως κινδυνεύει ο λογαριασμός του με πλαστοπροσωπία. Εκτός από το σηματάκι που προσθέτει το κοινωνικό δίκτυο, δεν αλλάζει κάτι άλλο στον λογαριασμό.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει από σήμερα, και θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο αργότερα εντός της εβδομάδας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο Κέντρο Βοήθειας του Τwitter.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS