ΑρχικήsecurityDDoS του Erdogan ρίχνει το WikiLeaks

DDoS του Erdogan ρίχνει το WikiLeaks

Μια διαρκή επίθεση DDoS έριξε το WikiLeaks εμποδίζοντας την δημοσίευση διαφόρων εγγράφων που σχετίζονται με το αποτυχημένο Τούρκικο πραξικόπημα.

Χθες, το WikiLeaks ανέφερε στο Twitter ότι μια επερχόμενη διαρροή θα αποκαλύψει 300.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πάνω από 500.000 έγγραφα.Recep Tayyip Erdogan WikiLeaks

Σύμφωνα με το WikiLeaks, τα έγγραφα διέρρευσαν από το AKP (τουρκικά: Adalet ve Kalkınma Partisi και στα Ελληνικά: Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης), το οποίο είναι το κόμμα του προέδρου Recep Tayyip Erdogan.

Το WikiLeaks ανακοίνωσε τα δεδομένα τρεις ημέρες μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια μιας μικρής ομάδας του τουρκικού στρατού να αναλάβει την ηγεσία της χώρας μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος που απέτυχε λίγες ώρες μετά. Στο εν λόγω πραξικόπημα 208 άνθρωποι σκοτώθηκαν και από 2.000 άτομα τραυματίστηκαν.

Έτσι σήμερα το WikiLeaks ανέφερε: “οι υποδομές μας βρίσκονται υπό συνεχείς επιθέσεις.”

Παρακάτω είναι τα σχετικά tweets. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, το WikiLeaks φαίνεται να είναι και πάλι online, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει τα έγγραφα που προανήγγειλε.

https://twitter.com/wikileaks/status/755058456378351616

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS