ΑρχικήinetΝέο iPad Pro με οθόνη 9,7-ιντσών

Νέο iPad Pro με οθόνη 9,7-ιντσών

H Apple παρουσίασε και το νέο iPad Pro με μια οθόνη αφής 9,7-ιντσών που έρχεται με όλα τα μεγάλα χαρακτηριστικά της συσκευής που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ονομάζεται iPad Pro, αλλά έρχεται με μια μικρότερη οθόνη, η νέα συσκευή όπως προαναφέραμε έχει μια οθόνη 9,7 ιντσών και ζυγίζει μόλις ένα κιλό. Έρχεται σε τέσσερα μεταλλικά φινιρίσματα, μαζί με το χρυσό ροζ.ipad pro smart-keyboard

Το νέο iPad Pro διαθέτει μια οθόνη Retina που είναι 40% λιγότερο αντανακλαστική και 25% φωτεινότερη από αυτή που έχει το iPad Air 2. Τρέχει με iOS 9.3, και υποστηρίζει Night Shift, ένα χαρακτηριστικό που καθιστά την ανάγνωση κειμένου το βράδυ αρκετά εύκολη.

Το tablet διαθέτει τέσσερα ηχεία και έρχεται με επεξεργαστή A9X, όπως ακριβώς και μεγαλύτερος αδερφός του, υποστηρίζει το Smart Keyboard, αλλά σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος.

Το Apple Pencil διατίθεται επίσης και όπως ανέφερε ο Schiller που το παρουσίασε, είναι “το μεγαλύτερο αξεσουάρ της Apple που έγινε ποτέ.”

Υπάρχουν επίσης μερικά νέα εξαρτήματα για αυτό το iPad, όπως νέοι προσαρμογείς Lightning για μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και έναν αναγνώστη καρτών USB.

Ο Schiller ανέφερε ότι η Apple επικεντρώθηκε πολύ στις νέες φωτογραφικές μηχανές, επειδή “οι άνθρωποι παίρνουν πολλές φωτογραφίες με τα iPads τους.”

Έτσι η συσκευή έρχεται με μια φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με υποστήριξη true tone flash, live photos.

Το iPad Pro με την οθόνη των 9,7 ιντσών, θα αρχίσει να πωλείται στις 24 Μαρτίου με προ-παραγγελίες, ακριβώς όπως το iPhone SE, και θα κοστίσει 599 δολάρια στα 32 GB και 749 στα 128 GB. Η εταιρεία ανέφερε επίσης και μια έκδοση των 256 GB που θα κοστίζει 899 δολάρια. Οι αποστολές των συσκευών θα ξεκινήσουν στις 31 Μαρτίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS