ΑρχικήinetΟι Ινδοί Hackers 'σαρώνουν' το Facebook Bug Bounty Program!

Οι Ινδοί Hackers ‘σαρώνουν’ το Facebook Bug Bounty Program!

Οι Ινδοί Hackers 'σαρώνουν' το Facebook Bug Bounty Program!
Οι Ινδοί Hackers ‘σαρώνουν’ το Facebook Bug Bounty Program!

Όσον αφορά τα hunting bugs στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου,  οι Ινδοί security experts  είναι στην Κορυφή. Η χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των 127 χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Bug Bounty του Facebook και ανέφεραν τις ευπάθειες στην ιστοσελίδα του, στο Instagram, στο Oculus, Free Basics, και Onavo.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Fαcebοοk , το 2015, η εταιρεία επεξεργάστηκε 13.233 bug  report submission από 5.543 ερευνητές ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, το Fαcebοοk αποφάσισε να καταβάλλει το χρηματικό έπαθλο ύψους  $ 936.000 σε 210 χάκερ των οποίων οι υποβολές βρέθηκαν έγκυρες. Αν μιλάμε για το μέσο όσο πληρωμής, υπολογίζεται στα περίπου $ 1.780 δολάρια με την Ινδία, την Αίγυπτο, και το Trinidad and Tobago  να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Σε ένα blog post, το Fαcebοοk γράφει ότι η ποιότητα των reports που λαμβάνει από τους bounty hunters γίνεται όλο και καλύτερη με την πάροδο του χρόνου. Τα καλύτερα bug reports εντοπίστηκαν από τους ερευνητές οι οποίοι επικεντρώνονται σε μερικά σημαντικά ζητήματα αντί να στέλνουν τόνους υποβολών για διάφορα σφάλματα με χαμηλές επιπτώσεις. Οι ερευνητές, επίσης, αποστέλλουν και reports  με σαφέστερες  step-by-step οδηγίες για να αναπαραγάγουν το ζήτημα.

https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Διαβάστε ακόμη: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

 

facebook-bug.top

Το Fαcebοοk δηλώνει πως πληρώνει το bounty  με βάση τον κίνδυνο ενός bug, και όχι την “εξυπνάδα” ή την πολυπλοκότητά του. Τα Bugs που επηρεάζουν τους τελικούς χρήστες χαρακτηρίζονται πιο σημαντικά, δεδομένου ότι παραβιάζουν την προβλεπόμενη χρήση του προϊόντος.

 

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS