Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Lenovo: νέα Travel-ready Tablet με Windows 10 και YOGA Laptops

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, η Lenovo παρουσίασε δύο νέα Windows 10 PCs: YOGA 710 και 5101 πολυμορφικά laptops και το ideapad MIIX 310, 2 σε 1 αποσπώμενο tablet. yoga 710

«Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να δουλέψουν σε πολλαπλές συσκευές για διάφορες εργασίες. Για παράδειγμα, να στέλνουν μήνυμα από smartphone, να δουλεύουν σε ένα laptop και παράλληλα να διαβάζουν από ένα tablet. Γι’ αυτό βρήκαμε τη λύση, σχεδιάσαμε σε κάθε ένα από τα νέα προϊόντα την ικανότητα είτε να μετατραπούν είτε να συνδέονται σε λειτουργιά tablet. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν περισσότερα με ένα πληκτρολόγιο με την άνεση τους, σε συνδυασμό με την ισχύ της τελευταίας γενιάς επεξεργαστών Intel®, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (2) και αφήνοντας το καλώδιο ρεύματος στο σπίτι.»

Απίστευτος συνδυασμός: Το YOGA 710 δουλεύει ενώ είσαι στο δρόμο

Το 11 ιντσών Lenovo YOGA 710 δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες και τους εργαζόμενους εν κινήσει, οι οποίοι χρειάζεται να εργάζονται όσο είναι στο δρόμο. Τροφοδοτείται από τον 6th Gen Intel Core i7 επεξεργαστή με το μοντέλο των 14 ιντσών, μέχρι τoν Core m5 επεξεργαστή στο μικρότερο μοντέλο 11 ιντσών. Το Lenovo YOGA 710 έρχεται με τα Windows 10 και είναι το πιο ισχυρό και φορητό-πολυμορφικό laptop που είναι διαθέσιμο στην αγορά. Οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν συγχρόνως και εν κινήσει: μεταξύ video κλήσης, email και επεξεργασία φωτογραφιών.

Με βάρος μόνο 1.04kg, με ευέλικτο μέγεθος και την ικανότητα να μετατραπεί σε tablet, είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν να εξοικονομήσουν χώρο στις τσάντες τους. Το Lenovo YOGA 710 μπορεί να αλλάξει και να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις λειτουργίες, που το καθιστούν εύκολο στην πληκτρολόγηση στη λειτουργία σε laptop mode, στη παρουσίαση σε stand mode, στην παρακολούθηση βίντεο σε tent mode ή στην περιήγηση στο διαδίκτυο σε tablet mode. Η μεγαλύτερη έκδοσή του, το μοντέλο των 14 ιντσών, ταιριάζει σε εκείνους που ψάχνουν για βελτιωμένη σύνδεση μέσω μιας συσκευής που παρέχει απίστευτα σταθερά Wi-Fi συνδέσεις.

Το 14 ιντσών Lenovo YOGA 710 έχει μέχρι 256GB ενσωματωμένο δίσκο (SSD) για γρήγορη πρόσβαση σε ταινίες, φωτογραφίες και αρχεία, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείται εξωτερικός σκληρός δίσκος. Επίσης έχει βελτιωμένη απόδοση με την προαιρετική χρήση της επόμενης γενιάς γραφικών NVIDIA GeForce.

Όμορφα, ελαφριά και λεπτά και τα δύο μοντέλα προσφέρουν έως 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας (14% περισσότερο από πριν), με σκοπό οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν ένα μαραθώνιο ταινιών και να έχουν ακόμα διαθέσιμη μπαταρία για μερικές ώρες δουλειάς.

Η FHD (1920×1080) οθόνη δείχνει τα πάντα πιο ευκρινή, από ταινίες και φωτογραφίες μέχρι παιχνίδια και video chat. Η προσθήκη του TheDolby Audio Premium ενισχύει τη ψυχαγωγία με πλούσιο και ισχυρό ήχο που προσαρμόζει δυναμικά τον ήχο της home theater ποιότητας σε μια δυναμική ηχητική εμπειρία.

Το YOGA 5101 προσφέρει ελευθερία από το κυνήγι για φόρτισηLenovo YOGA 510 14-inch

Χάρη σε ένα νέο και κομψό σχεδιασμό, ελαφρύ σε βάρος και πάνω από 50% βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το νέο Lenovo YOGA 5101 προσφέρει μέχρι και 8,5 ώρες2 και επιτρέπει στους χρήστες να σταματήσουν να ψάχνουν παροχή ρεύματος. Παρομοίως με το YOGA 710, το νέο YOGA 5101 προσφέρει ομαλή μετάβαση μεταξύ των λειτουργιών laptop, stand, tent και tablet.

Ελαφρύτερο από πριν με μόλις 1.75kg (στις 14 ίντσες) και 2.08kg (στις 15 ίντσες), ο νέος σχεδιασμός του έχει ένα μοναδικό στήριγμα παλάμης. Λειτουργεί μέχρι και με τους 6ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές με προαιρετική χρήση AMD Radeon R7 M460 2GB GFX, το YOGA 5101 έχει σημαντικές αποδόσεις για τη δουλειά και τις πολλαπλές εργασίες συγχρόνως.Lenovo-Windows-10-Tablet-and-Yoga-Laptops

Δουλεύοντας και παίζοντας στο δρόμο με το προσιτό tablet ideapad MIIX 310

Με βάρος 580g, το ευέλικτο 2 σε 1 αποσπώμενο ideapad MIIX 310 tablet με προαιρετικό 4G LTE που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργάζονται και να σερφάρουν στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε τοποθεσία. Tο 10 ιντσών tablet είναι μια από τις πιο προσιτές συσκευές που συνδυάζει tablet και PC σε ένα. Ξεχωρίζοντας από τους αντιπάλους του, το tablet έρχεται με ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

Προσφέροντας περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από πριν, το ideapad MIIX 310 διαθέτει έως και 10 ώρες (2) με προαιρετική οθόνη FHD, καθιστώντας συναρπαστική την παρακολούθηση πολύωρων ταινιών. Με αποθήκευση έως 64GB eMMC χωρητικότητα και 4GB DDR3L μνήμη, οι χρήστες απολαμβάνουν μέχρι και τη διπλάσια μνήμη από πριν με ταχύτερο σερφάρισα στο διαδίκτυο και ομαλότερη λειτουργία των πολλαπλών εργασιών. Επίσης με το Cortana® και το Lenovo REACHit™ στο ideapad MIIX 310, οι χρήστες έχουν την άνεση να βρουν αρχεία, φωτογραφίες, μουσική και βίντεο με ένα πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

_________________________________________________________________________

1 Το YOGA 510 ονομάζεται και FLEX 4 στη Βόρεια Αμερική και στις PRC αγορές.
2 Ο έλεγχος μπαταρίας του Ideapad MIIX 310 βασίζεται στην τοπική αναπαραγωγή βίντεο με σύνολο φωτεινότητας 150 nits και Wi-Fi off. Ο έλεγχος μπαταρίας των YOGA 710 και YOGA 510 βασίζεται στην τοπική αναπαραγωγή βίντεο με σύνολο φωτεινότητας 200 nits και Wi-Fi off. Ο έλεγχος μπαταρίας των YOGA 700 και YOGA 500 είναι βασισμένη στο MobileMark 2012. Η διάρκεια μπαταρίας και ανατροφοδότησης είναι κατά προσέγγιση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων του συστήματος, τα επιλεγμένα χαρακτηριστικά και τη χρήση. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί κατά την πάροδο του χρόνου.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *