ΑρχικήinetH Apple ανακαλεί όλα τα τροφοδοτικά της από το 2003

H Apple ανακαλεί όλα τα τροφοδοτικά της από το 2003

Η Apple αποφάσισε να ανακαλέσει όλα τα τροφοδοτικά των συσκευών της που έχουν κατασκευαστεί από το 2003 και μετά.

adapter Apple

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Microsoft η οποία ανακάλεσε τα τροφοδοτικά των surface, η Apple ανακαλεί τα τροφοδοτικά της που έχουν ειδικά αποσπώμενα βύσματα και μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτά ακροδέκτες ρεύματος για διάφορες χώρες.

Τα εν λόγω τροφοδοτικά συμπεριλαμβάνονται σε πολλά προϊόντα από την γκάμα της Αpple, όπως στα iPhone, Mac, iPod και iPad.

Σύμφωνα με την σελίδα του προγράμματος ανάκλησης, η οποίο σημειώνει ότι η ανάκληση είναι εθελοντική, “σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, το κομμάτι του αντάπτορα που μπαίνει στην πρίζα μπορεί να σπάσει και να δημιουργήσει κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση επαφής”.

Η Αpple ανακαλεί τα τροφοδοτικά που πωλούνται στην ηπειρωτική Ευρώπη, την Κορέα, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Περιλαμβάνει επίσης και εκείνα που πωλούνται ως μέρος του world travel kit όλα αυτά τα χρόνια.

adaptor2

Όσοι από εσάς επηρεάζονται μπορείτε να αλλάζετε βύσματα δωρεάν, ακολουθώντας τη διαδικασία εδώ – είναι αρκετά απλή, και θα πρέπει απλά να πεταχτείτε σε ένα Αpple Store ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS