ΑρχικήinetΒίντεο: Ρεκόρ ύψους πτώσης με Wingsuit

Βίντεο: Ρεκόρ ύψους πτώσης με Wingsuit

Ο πρώην Navy SEAL Andy Stumpf, έσπασε το ρεκόρ ύψους, πέφτοντας από ένα αεροπλάνο φορώντας wingsuit. Δεν μιλάμε για μια κανονική πτήση wingsuit εδώ, όπου το αεροπλάνο ανεβαίνει στα 13.000 πόδια για να μπορέσει ο ενδιαφερόμενος να πραγματοποιήσει μια ελεύθερη πτώση διάρκειας δύο λεπτών, πριν ακουμπήσει στη Γη. Andy Stumpf Wingsuit

Ο Stumpf έσπασε το ρεκόρ απόστασης 17,8 χιλιομέτρων, όποτε έπρεπε να ανέβει σχεδόν τρεις φορές υψηλότερα από το ύψος ενός τυπικού άλματος. Η τροπόσφαιρα είναι πραγματικά κρύα και φυσικά η χρήση οξυγόνου είναι απαραίτητη για την επιβίωση.

Ο βετεράνος του Ναυτικού, βούτηξε από ύψος 36.000 ποδιών για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα Ίδρυμα του Navy SEAL των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στα μέλη της ειδικής κοινότητας βετεράνων του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Stumpf πέρασε σχεδόν τη μισή του ζωή με τη στολή των SEAL, και μετά τη συνταξιοδότησή του από την ενεργό υπηρεσία, πήδησε από το κατώτερο άκρο της τροπόσφαιρας με μια μάσκα οξυγόνου για να παντρέψει το πάθος του για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο με τη δέσμευσή του για την εξυπηρέτηση μιας κοινότητας που λέει τον εξυπηρέτησε τόσο καλά για τόσο πολύ καιρό.

Σύμφωνα με το Wired ο Stumpf δεν είναι ένα απλό junkie αδρεναλίνης. Είναι skydiver, base jumper, εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών, και λάτρης του wingsuit. Όμως πριν από όλα αυτά υπηρέτησε για 18 χρόνια τους SEAL.

Να αναφέρουμε ότι οι γονείς του, έπρεπε να υπογράψουν μια αίτηση με την συναίνεση τους, για να καταταγεί στην ηλικία των 17 στο Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS