ΑρχικήinetApple Ring, το επόμενο gadget της Apple?

Apple Ring, το επόμενο gadget της Apple?

Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που μόλις εκδόθηκε από το United States Patent and Trademark Office (Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών), η Apple πιθανά εργάζεται σε μια συσκευή σε μέγεθος δακτυλιδιού, την Apple Ring, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιώντας μια οθόνη αφής που θα είναι τοποθετημένη στο κέντρου του δακτυλιδιού.

apple ring

“Ένας χρήστης θα ελέγχει μία εξωτερική ηλεκτρονική συσκευή με μία οθόνη αφής η οποία θα είναι τοποθετημένη σε ένα δακτυλίδι που θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή υπολογιστή, ασύρματο πομποδέκτη, και μία επαναφορτιζόμενη πηγή τροφοδοσίας” περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το “Apple Ring“.

Επιπλέον, η πατέντα “Όργανα και Μέθοδοι για μια συσκευή υπολογιστής δακτυλίδι” αποκαλύπτει ότι ένα μελλοντικό “Apple Rιng” μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και μικρόφωνο που θα επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει με χρήση φωνητικών εντολών, ένα μικροσκοπικό Siri που πιθανόν να εμπεριέχεται.

Ένας άλλος τρόπος που ίσως χρησιμοποιήσετε το “Apple Rιng” θα ήταν να γράφετε χρησιμοποιώντας χειρονομίες με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης και ενός ασύρματου πομποδέκτη που θα μεταδίδει τους χαρακτήρες σε μια αξιόπιστη συσκευή.

Στο σύνολό της, η ευρεσιτεχνία περιγράφει ένα δαχτυλίδι με δικό του επεξεργαστή και ένα πλήθος αισθητήρων, που κυμαίνονται από βιομετρικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση των παλμών και καρδιακού ρυθμού του χρήστη, της πίεσης και της εφίδρωσης (αισθητήρας ιδρώτα), καθώς και ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η πατέντα “Devices and Methods for a Ring Computing Device” κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2015. Οι Marcel van Os και Μάρκος Regis Vescovi αναφέρονται ως εφευρέτες της συσκευής και η Apple Inc ως η αιτούσα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS