Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Apple Ring, το επόμενο gadget της Apple?

Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που μόλις εκδόθηκε από το United States Patent and Trademark Office (Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών), η Apple πιθανά εργάζεται σε μια συσκευή σε μέγεθος δακτυλιδιού, την Apple Ring, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιώντας μια οθόνη αφής που θα είναι τοποθετημένη στο κέντρου του δακτυλιδιού.

apple ring

«Ένας χρήστης θα ελέγχει μία εξωτερική ηλεκτρονική συσκευή με μία οθόνη αφής η οποία θα είναι τοποθετημένη σε ένα δακτυλίδι που θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή υπολογιστή, ασύρματο πομποδέκτη, και μία επαναφορτιζόμενη πηγή τροφοδοσίας» περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το «Apple Ring«.

Επιπλέον, η πατέντα «Όργανα και Μέθοδοι για μια συσκευή υπολογιστής δακτυλίδι» αποκαλύπτει ότι ένα μελλοντικό «Apple Rιng» μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και μικρόφωνο που θα επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει με χρήση φωνητικών εντολών, ένα μικροσκοπικό Siri που πιθανόν να εμπεριέχεται.

Ένας άλλος τρόπος που ίσως χρησιμοποιήσετε το «Apple Rιng» θα ήταν να γράφετε χρησιμοποιώντας χειρονομίες με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης και ενός ασύρματου πομποδέκτη που θα μεταδίδει τους χαρακτήρες σε μια αξιόπιστη συσκευή.

Στο σύνολό της, η ευρεσιτεχνία περιγράφει ένα δαχτυλίδι με δικό του επεξεργαστή και ένα πλήθος αισθητήρων, που κυμαίνονται από βιομετρικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση των παλμών και καρδιακού ρυθμού του χρήστη, της πίεσης και της εφίδρωσης (αισθητήρας ιδρώτα), καθώς και ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η πατέντα «Devices and Methods for a Ring Computing Device» κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2015. Οι Marcel van Os και Μάρκος Regis Vescovi αναφέρονται ως εφευρέτες της συσκευής και η Apple Inc ως η αιτούσα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *