ΑρχικήinetΗ Maplin ιδρύει στην Αγγλία την Drone Academy

Η Maplin ιδρύει στην Αγγλία την Drone Academy

Σχολή για Drone; Συνήθως οι ιδιοκτήτες ενός drone προσπαθούν να μάθουν να πετούν την συσκευή τους μέσα από κείμενα και βίντεο στο διαδίκτυο.

Το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών Maplin στην Αγγλία, βλέποντας αυτό το κενό στην αγορά, άνοιξε την πρώτη σχολή για drone στο κόσμο.

maplin drone academy

Σύμφωνα με το PCR, οι εκπαιδευόμενοι θα μαθητεύσουν σε ένα DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter Drοne από εμπειρογνώμονα Russell Stephens.

Τα πρώτα μαθήματα θα γίνουν στην έδρα της Maplin στο Rotherham.

Ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που ο Stephens θα διδάξει στην ομάδα είναι το πώς να συλλάβει ο χρήστης ένα βίντεο και να πετάξει με ασφάλεια το drone του στο πλαίσιο της νομοθεσίας της CAA Αμερικής (αντίστοιχη της δικής μας ΥΠΑ = Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας).

Η εταιρεία Maplin είναι ένα επιτυχημένο κατάστημα λιανική πώλησης drοnes.

Αυτή τη στιγμή το best seller της εταιρείας είναι το Parrot Bebop Drοne με Skycontroller (£ 699,99 = € 945) και η κορυφή το Chroma Quadcopter Drοne (£ 1.099,99 = € 1.486).

Η εταιρεία, έξυπνα σκεπτόμενη, γνωρίζει ότι αυτά τα παιδιά που θα “φοιτήσουν” στην “Ακαδημία τετρακόπτερων” είναι στην πραγματικότητα μελλοντικοί αγοραστές των προϊόντων τους, αλλά και οι καλύτεροι αυριανοί διαφημιστές τους.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS