ΑρχικήinetNear - Check Who's Nearby Έξυπνη εφαρμογή από 18χρονο Έλληνα

Near – Check Who’s Nearby Έξυπνη εφαρμογή από 18χρονο Έλληνα

Ο 18χρονος Βαλεντίνος Τζέκας επικοινώνησε μαζί μας, για να μας γνωστοποιήσει μια αρκετά πρακτική εφαρμογή. Η εφαρμογή που ανέπτυξε ονομάζεται Near – Check Who’s Νearby και έχει σαν στόχο να φέρει τους ανθρώπους της ψηφιακής εποχής πιο κοντά.Near - Check Who's Nearby

Το ‘Νear – Check Who’s Νearby‘ μπορεί να φέρει τους ανθρώπους εύκολα και γρήγορα κοντά  ώστε να μην χάνουν την ώρα τους ψάχνοντας check’ins του Facebook ή πραγματοποιώντας αμέτρητα τηλέφωνα για να δουν ποιος είναι που!  Νear: “Less Planning… More Time Together!
Με το ‘Νear’ μπορείς να δεις στον χάρτη ποιος βρίσκεται κοντά σου σε μια συγκεκριμένη απόσταση! Δεν γνωρίζεις καλά τις περιοχές; Μπορείς άμεσα και εύκολα να βρεθείς με τους φίλους σου παίρνοντας οδηγίες μέσω των χαρτών της Google!

Επίσης, μπορείς να δεις κάποιες βασικές πληροφορίες για τους γνωστούς & άγνωστους που βρίσκονται κοντά σου.. και αν δεν καλυφθείς… μπορείς να δεις τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα!

Ο Βαλεντίνος Τζέκας μας αναφέρει το πως προέκυψε η εφαρμογή:

Μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις ήθελα να ξοδέψω το καλοκαίρι μου κάνοντας κάτι πραγματικά δημιουργικό! Τότε παρατήρησα πως τα check’ins στο Facebook, που είναι πολύ της μόδας ειδικά στην Ελλάδα, είχαν ένα σημαντικό πρόβλημα.. Ήταν πολύ γενικά!

“Ο Ανδρέας ήταν με τον Διονύση στην τοποθεσία ‘τάδε'”! Αν είσαι όμως καινούργιος στην πόλη δεν ξέρεις τα μέρη.. οπότε πρέπει να ψάξεις..ΠΟΛΥ!

Επίσης, μέσα στον χαμό του news feed είναι πλέον αδύνατο να εντοπίσεις τα check’ins των φίλων σου άρα πρέπει να τους τηλεφωνήσεις! Το ‘Near – Check Who’s Νearby’ έχει στόχο να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, απλά και γρήγορα! Είσαι έξω σε μια πλατεία,σε ένα πάρκο,σε ένα συνέδριο.. ανοίγεις το ‘Near’ και αμέσως βλέπεις στον χάρτη ποια άτομα είναι κοντά σου!

Πάντα ήθελα να φτιάξω μια δικιά μου Startup, και να την απογειώσω.. σε παγκόσμιο επίπεδο!

[pullquote]Είναι το πάθος μου![/pullquote]

Θεωρώ, πως το πρώτο βήμα έχει γίνει ήδη με το ‘Νear’! To μέλλον κανένας δεν το ξέρει αλλά θα προσπαθήσω να το φέρω όσο πιο κοντά στις φιλοδοξίες μου!!

Εννοείται, πως σε αυτόν τον κλάδο θα μείνω για πάντα, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο!

Είναι το πάθος μου!

“Στην Ελλάδα τα πράγματα φαίνεται να είναι δύσκολα. Ειδικά τώρα με τα capital controls που απομακρύνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις από τον έξω κόσμο!

Προβλήματα υπάρχουν πάρα πολλά αλλά υπάρχουν Έλληνες ικανοί, που προσπαθούν ακόμα να καινοτομήσουν και να στηρίξουν τα όνειρα τους αλλά και την χώρα τους! Ελπίζουμε το ελληνικό κράτος να στηρίξει τους νέους και τους παλιούς στον επιχειρηματικό χώρο!”

H εφαρμογή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο Google Play, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του developer για να είστε οι πρώτοι που θα την διαθέσει.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Νear στο Facebook

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS