ΑρχικήReviewsMouse Computer 64GB Intel Atom PC stick

Mouse Computer 64GB Intel Atom PC stick

Άλλο ένα Intel Atom powered PC-on-a-stick στην αγορά. Αυτή τη φορά κατασκευαστής είναι η Ιαπωνική εταιρεία Mouse Computer.Mouse Computer

Μετά το Compute Stick της Intel, το Indeacentre Stick 300 της Lenovo και το Splendo της Microsoft, η Mouse Computer, φαίνεται ότι πάει να κάνει την διαφορά με ένα PC-on-a-stick χωρητικότητας 64GB.

Η Compute Stick κατασκεύασε ένα MS-NH1 μικροσκοπικό υπολογιστή που λειτουργεί με επεξεργαστή Intel Atom Bay Trail CPU, έχει 2GB RAM, WiFi, Bluetooth, και έρχεται με λογισμικό Windows 8.1.

Έχει μια υποδοχή HDMI για να μπορείτε να το συνδέετε στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας. Έτσι μπορείτε να την μετατρέψετε σε οθόνη υπολογιστή.

Το βασικό μοντέλο των 32GB κοστίζει 160 δολάρια και το ακριβό 322 δολάρια, για την επιπλέον χωρητικότητα που φτάνει τα 64GB.

Το μοντέλο των 64GB έχει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά. “Φοράει” λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 Pro συσκευή, ενώ το μοντέλο των 32GB, έρχεται με Windows 8.1.

Η έκδοση Pro θα περιλαμβάνει προστασία δεδομένων από το BitLocker, Remote Desktop Software, και πολλές άλλες εφαρμογές που την κάνουν πιο ελκυστική.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS