ΑρχικήBusinessΗ Adobe διέθεσε 4 νέες εφαρμογές CC για Android

Η Adobe διέθεσε 4 νέες εφαρμογές CC για Android

Η Adobe αφαίρεσε τον περασμένο μήνα την εφαρμογή του Photoshop Touch Android στο Google Play Store και υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει νέες εφαρμογές και υπηρεσίες για όσους θέλουν επαγγελματικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να επεξεργαστούν φωτογραφίες απευθείας από τα smartphones – tablet τους.Adobe Photoshop Mix

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν κυκλοφόρησε μία, αλλά τέσσερις εφαρμογές για Android που επικεντρώνονται στο σχεδιασμό γραφικών και επεξεργασίας φωτογραφιών.

Και οι τέσσερις είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του Google Play Store δωρεάν, αλλά μόνο αν είστε συνδρομητής του CC της Adobe. Ας τις δούμε αναλυτικότερα.

Το Αdοbe Photoshop Mix , επιτρέπει στους χρήστες να κόψουν και να συνδυάσουν εικόνες που παίρνουν με τα τηλέφωνά τους, να κάνουν αλλαγές στα χρώματα και να τις βελτιώσουν.

Το Αdοbe Shape CC είναι άλλη μία νέα Android εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράψουν γρήγορα και να μετατρέψουν εικόνες σε διανυσματικά γραφικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Adοbe Illustrator CC ή στο Αdοbe Photoshop CC.

Επόμενο στη σειρά, είναι το Αdοbe Brush CC με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας ή τα γραφικά σας σε βούρτσες υψηλής ποιότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Αdοbe Photoshop CC ή Illustrator CC.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Αdοbe Color CC που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν χρώματα για να δημιουργήσουν θέματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε Αdοbe desktop εφαρμογές όπως Illustrator, InDesign και Photoshop.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS