ΑρχικήinetΈρχονται τα Google Glass 2ης γενιάς

Έρχονται τα Google Glass 2ης γενιάς

Η δεύτερη γενιά των Google Glass θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε ανύποπτο χρόνο, παρά τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να έχει αφήσει το project. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής γυαλιών Luxottica, Massimo Vian, ανέφερε χθες στο Μιλάνο ότι τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η εταιρεία του Vian έγινε ένας από τους συνεργάτες της Google το Μάρτιο του 2014. Ο Viam δεν μπορούσε να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.google glass

Με επικεφαλής τον Tony Fadell, ο οποίος ηγείται του marketing, η Google φαίνεται να προσπαθεί να απεικονίσει τα γυαλιά της δεύτερης γενιάς, όχι μόνο σαν συσκευή για tech nerds, αλλά σαν ένα χρήσιμο προϊόν για όλους.

Ο Vian ανέφερε σύμφωνα με το Phonearena ότι η έκδοση 2 των Google Glass, έχει ήδη προετοιμαστεί και ότι η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται για ιδέες της έκδοσης 3.

Ο υπεύθυνος του project Google Glass, Ivy Ross έχει ήδη αναφέρει ότι η επόμενη έκδοση του Glass θα είναι φθηνότερη (το πρώτο μοντέλο κόστιζε 1500 δολάρια), και θα προσφέρει καλύτερες απεικονίσεις και ποιότητα του ήχου. Θα είναι εξοπλισμένα επίσης με μια μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία.

Μέχρι σήμερα όμως τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να ήταν εμπόδιο στις πωλήσεις του προϊόντος.

Μάλλον εξωγενείς παράγοντες δεν αποδέχονται και δεν καθιερώνουν το προϊόν στη συνείδηση του καταναλωτή. Τα μπαρ τα εστιατόρια, οι κινηματογράφοι, απαγόρευαν την έλευση των “Glassholes” στις αίθουσες τους, θεωρώντας τους χρήστες των γυαλιών από επικίνδυνους έως “καβαλημένους.”

Αυτό μάλλον είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ο Ross. Πως θα καταφέρει να μαλακώσει την εικόνα του προϊόντος, μετατρέποντάς το από κάτι που χρησιμοποιούν μόνο οι stalkers σε ένα προϊόν που θα μπορούσαν να το φορέσουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS