ΑρχικήinetMicrosoft EOATP προστασία spam στους χρήστες του Office 365

Microsoft EOATP προστασία spam στους χρήστες του Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε το Exchange Online Advanced Threat Protection (EOATP), μια νέα γραμμή άμυνας κατά του κακόβουλου λογισμικού για τους εμπορικούς χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας Office 365.Microsoft office 365 exchange online protection

Το νέο χαρακτηριστικό προστασίας που ανέπτυξε η Microsoft βασίζεται στο Exchange Online Protection της εταιρείας που μέχρι σήμερα ήταν σε προεπισκόπηση από λίγους μόνο χρήστες.

Προσφέρει αρκετά οφέλη στον τελικό χρήστη, όπως με το χαρακτηριστικό “Ασφαλή Συνημμένα” (Safe Attachments), προστατεύοντας τους χρήστες από κακόβουλο λογισμικό και ιούς που μεταδίδονται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση των εισερχομένων μηνυμάτων καθώς και των αρχείων που περιέχουν.

Το νέο χαρακτηριστικό αναζητεί και εντοπίζει αρχεία με κακόβουλες προθέσεις πριν τη λήψη τους από τους χρήστες.

Η νέα υπηρεσία προσφέρει ανίχνευση των συνδέσμων που συμπεριλαμβάνονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλιστεί ότι δεν έχετε κάποια ανακατεύθυνση σε μια μη ασφαλή ιστοσελίδα κάνοντας κλικ πάνω σε μια φαινομενικά ασφαλή διεύθυνση URL.

Προσφέρει επίσης πλήρεις αναφορές διεργασιών, για να μπορείτε να μάθετε ποια μέλη της εταιρείας σας βρίσκονται στο στόχαστρο των απατεώνων.

Η νέα υπηρεσία Exchange Online Advanced Threat Protection θα είναι διαθέσιμη από αυτό το καλοκαίρι για 2 δολάρια ανά χρήστη το μήνα, και μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους χρήστες της εταιρείας σας ή σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Δείτε το βίντεο

TNW

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS