ΑρχικήinetSecGuru.gr: Οι εγγραφές άνοιξαν

SecGuru.gr: Οι εγγραφές άνοιξαν

Από σήμερα 11 Μαρτίου του 2015, οι εγγραφές άνοιξαν στο SecGuru.gr. Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή του από εδώ.secguru

Το SecGuru.gr είναι το κοινό forum του SecNews.gr και της ιστοσελίδας μας, που δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια ανάπτυξης ενός χώρου συζήτησης των αναγνωστών μας (σχετικών και μη), πάνω σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με την θεματολογία των δύο sites.

Ασφάλεια, hacking, ακτιβισμός, tweaks, εργαλεία, προγραμματισμός, Web Development, δοκιμές διείσδυσης και πολλά πολλά άλλα. Ο στόχος πάντα είναι η δημιουργία μια νέας πηγής γνώσεων, και η τεχνική υποστήριξη από ανθρώπους που γνωρίζουν και θέλουν να μοιραστούν.

Το forum χρησιμοποιεί τη πλατφόρμα Invision Power Board (IPB) και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Επειδή όμως τις κοινότητες δεν τις κάνουν τα software, ανοίξαμε τις εγγραφές, με την υπόσχεση μιας συνεχιζόμενης αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Ελπίζουμε ότι το κοινό project του iGuRu.gr με το φιλικά προσκείμενο ενημερωτικό portal SecNews.gr να καλύψει τις ανάγκες σας και να το απολαύσετε.

Αν πάλι δεν τις καλύπτει είμαστε εδώ για το συζητήσουμε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS