ΑρχικήinetΚατεβάστε τα Wallpapers του Lumia 640 πριν τη κυκλοφορία της συσκευής

Κατεβάστε τα Wallpapers του Lumia 640 πριν τη κυκλοφορία της συσκευής

Το Lumia 640 παρουσιάστηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα στο MWC 2015 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά πολύ σύντομα. Οι βιαστικοί όμως μπορούν από σήμερα να κάνουν τις συσκευές τους να μοιάζουν με το επερχόμενο Lumia 640.Lumia 640

Οι ταπετσαρίες (wallpapers) είναι από σήμερα διαθέσιμες για λήψη, αφού δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα WindowsMania.pl. Είναι οι επίσημες εικόνες φόντου που διαθέτει η Microsoft για αυτό το νέο τηλέφωνο, και μπορείτε να τις κατεβάσετε από το Mediafire.

Το πακέτο περιέχει και τις 25 ταπετσαρίες σε μια ανάλυση των 1280×720 pixels, που διατίθενται από προεπιλογή σε όλα τα Lumia 640.

Το 640 είναι ένα νέο smartphone από την Microsoft που διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών, 8 GB δίσκο αποθήκευσης, καθώς και μια κάμερα 8-megapixel στο πίσω μέρος. Μια δεύτερη κάμερα στα 0.9 megapixel είναι διαθέσιμη στο μπροστινό μέρος για συνομιλίες με video και για τα απαραίτητα πια selfies.

Η συσκευή διαθέτει επίσης 1 GB RAM και τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή 400 Qualcomm της Snapdragon χρονισμένο στα 1,2 GHz.

Το 640 θα είναι μία από τις συσκευές που θα υποστηρίζουν τα Windows 10, όταν βέβαια κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα.

Δείτε μερικά από τα Wallpapers

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS