ΑρχικήinetIts-You Ελληνική εταιρεία για 3D εκτύπωση του εαυτού σου

Its-You Ελληνική εταιρεία για 3D εκτύπωση του εαυτού σου

Το it’s you (Its-You.gr) είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα με τον ειδικό εξοπλισμό και την επαγγελματική εμπειρία που είναι σε θέση να σκανάρει μωρά, μικρά παιδιά, ζωάκια και να αναπαράγει το είδωλο τους σε 3D μορφή. Έχουν αναπτύξει μία τεχνολογία που επιτρέπει αστραπιαία 3D σάρωση, για διευκόλυνση της διαδικασίας.

Το it’s you δημιουργεί 3D μινιατούρες του εαυτού σου. Είναι το πορτρέτο του μέλλοντος, είναι οι αναμνήσεις που μπορείς να αγγίξεις. Οι 3D μινιατούρες είναι ένας επαναστατικός τρόπος για να παγώσετε μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια περήφανη μητέρα με το μωρό της, ένα ζευγάρι που κρατάει στα χέρια μια γαμήλια τούρτα, ή μια ολόκληρη μουσική μπάντα. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε ακόμα το σκύλο ή τη γάτα σας.its-you

“Θέλουμε οι 3D μινιατούρες μας να είναι «ζωντανές». Γι’ αυτό, σε κάθε 3D μινιατούρα που παράγουμε, προσθέτουμε μία έξτρα διάσταση: το συναίσθημα. Ό,τι νιώθεις απεικονίζεται στις εκφράσεις του προσώπου σου και στη γλώσσα του σώματός σου. Η ακριβής μεταφορά αυτών των χαρακτηριστικών, από τις φωτογραφίες που παίρνουμε στο στούντιό μας, είναι η διαδικασία στην οποία δίνουμε τη μεγαλύτερη έμφαση. Μόνο έτσι μπορούμε να κατασκευάσουμε τη 3D μινιατούρα τού αληθινού εαυτού σου.”

Δημιουργοί

O Γιάννης Κουναδέας έχει σπουδάσει στο Φυσικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η δουλειά του στο 3D animation design έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες για τη δημιουργία καταχωρήσεων, τηλεοπτικών διαφημίσεων και μουσικών βιντεοκλίπ.


johnkounadeas[at]gmail.com

Η Δέσποινα Αγιάνογλου έχει σπουδάσει γραφιστική στην Αθήνα και έχει εργαστεί ως Art Director, ενώ έχει βραβευτεί με παγκόσμιο χρυσό βραβείο στo Golden Drum Awards και με χρυσό στo Εpica Awards. Δουλειά της έχει δημοσιευτεί στο Luerzer’s Int’l ARCHIVE Magazine.

desdespoina[at]gmail.com

Its-You.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS