Αρχικήinet27″ WQHD οθόνη από την AOC

27″ WQHD οθόνη από την AOC

Με ανάλυση WQHD στα 2560 x 1440 pixels και εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης 1 ms, η οθόνη AOC Q2778VQE 68,6 εκ.(27″) είναι ιδανική για γρήγορο gaming και ταινίες με λεπτομέρεια. Επιπλέον, σημαντικά επωφελούνται από το εντυπωσιακό μέγεθος της οθόνης και οι επαγγελματίες χρήστες, όταν για παράδειγμα εργάζονται σε σύνθετες εφαρμογές πολλαπλών παραθύρων ή εικόνες υψηλής ανάλυσης.

AOC Q2778VQE
Super απαλή εικόνα σε ανάλυση 2560 x 1440: οθόνη AOC Q2778VQE με χρόνο απόκρισης 1 ms

Ευκρίνεια, ταχύτητα, μέγεθος

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει τη νέα WQHD οθόνη AOC Q2778VQE με 68,6 εκ. (27″) TN panel και αναλογία διαστάσεων 16:9, ευρείες γωνίες θέασης (170° οριζόντια / 160° κάθετα) και ανάλυση στα 2560 x 1440 pixels. Με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούμε να απολαμβάνουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια με πλουσιότερη λεπτομέρεια από ότι στις συνηθισμένες οθόνες Full HD. Επιπλέον, οι χρήστες ψυχαγωγίας επωφελούνται από τον εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης του μόλις 1 ms, που περιορίζει τα φαινόμενα ghosting. Έτσι οι gamers και οι λάτρεις των ταινιών μπορούν να απολαμβάνουν καθαρές και ευκρινείς εικόνες ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορα εξελισσόμενων και γεμάτων δράση σκηνών. Η υπερταχύτατη είσοδος DisplayPort της οθόνης είναι μια ιδανική επιλογή για τη μετάδοση περιεχομένου υψηλής ανάλυσης με ιδιαίτερα ομαλό τρόπο.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες χρήστες με την AOC Q2778VQE μπορούν να αναβαθμίσουν την παραγωγικότητά τους. Ο μεγάλος αριθμός των pixels επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών εφαρμογών, γεγονός που καθιστά το multitasking πολύ πιο εύκολο. Χάρη στη μεγάλη οθόνη των 68,6 εκατοστών (27″), κάθε περιεχόμενο εμφανίζεται αρκετά μεγάλο ώστε να αναγνωρίζεται χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον, από την υψηλότερη ανάλυση επωφελούνται και μεμονωμένες εφαρμογές όπως τα γραφιστικά προγράμματα.

Οι φωτογράφοι, για παράδειγμα, μπορούν να ζωντανέψουν τις φωτογραφίες τους με απίστευτη λεπτομέρεια και να διορθώσουν εύκολα μικρές λεπτομέρειες χωρίς να χρειαστεί να μεγεθύνουν την εικόνα, όπως γίνεται συνήθως με τις οθόνες χαμηλότερης ανάλυσης. Η υψηλή φωτεινότητα των 350 cd/m² κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται ακόμα καλύτερα.

Ευέλικτη και αποτελεσματική

Για να έχουν οι χρήστες ποικιλία επιλογών στη σύνδεση διαφορετικών πηγών εικόνας, η οθόνη AOC Q2778VQE διαθέτει υποδοχές DisplayPort, HDMI, DVI και D-Sub. Έτσι η σύνδεση μιας κονσόλας ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή πολλών υπολογιστών ταυτόχρονα, δεν αποτελεί πρόβλημα.

Η υψηλή απόδοση και η ευελιξία της οθόνης δεν έρχονται σε βάρος της βιώσιμης ανάπτυξης. Αντιθέτως, η AOC Q2778VQE διαθέτει έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας όπως τις Eco Mode και e-Saver. Επιπλέον η οθόνη πληροί τους αυστηρούς κανονισμούς των EnergyStar 6.0 και TCO 6.0. Τέλος, όπως ισχύει με όλες τις οθόνες της η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση με υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης.

Η οθόνη AOC Q2778VQE είναι ήδη διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής τα €399.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS