ΑρχικήinetΕυρωπαϊκός διαγωνισμός Εφαρμογών MICROSOFT AppCup 2015

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός Εφαρμογών MICROSOFT AppCup 2015

MICROSOFT AppCup 2015: Windows 8.1 & Windows Phone 8.1 App Competition Πρόσκληση για συμμετοχή από την Microsoft Ελλάς!

Το AppCup είναι ένας ευρωπαϊκός διαγωνισμός για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, start-ups και ανθρώπους που αναπτύσσουν εφαρμογές. Το Appcup σου δίνει την ευκαιρία να διαγωνισθείς με τις δικές σου Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 εφαρμογές σε 3 βασικές κατηγορίες (B2B, B2C, CityNext ή αλλιώς πως θα κάνεις την πόλη σου καλύτερη με την εφαρμογή σου).MICROSOFT AppCup 2015

Εδώ μπορείς να γραφτείς και να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι

Χρονοδιάγραμμα MICROSOFT AppCup 2015:

15 Φεβρουάριου 2015: Η προθεσμία για να δηλώσεις την εφαρμογή σου και να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό.

2 Μαρτίου 2015: Η ημέρα που θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων πέρασαν στον τελικό.

24-15 Μαρτίου 2015: Ο τελικός στα πλαίσια του IAMCP/BizSpark Summit στις Βρυξέλλες όπου θα κληθούν όσοι έφτασαν στον τελικό, να παρουσιάσουν την εφαρμογή τους στην επιτροπή.

Βραβεία:

Όλοι όσοι προκριθούν στον τελικό κερδίζουν coaching από έναν από τους start-up μέντορες. Σε κάθε νικηφόρα εφαρμογή θα δοθούν ή δύο προσκλήσεις για το Συνέδριο Microsoft Worldwide Partnering που θα γίνει τον Ιούλιο 2015 στην Αμερική ή ένα Xbox και προώθηση της εφαρμογής (ανάλογα με την κατηγορία συμμετοχής). Ακόμα σε κάθε κατηγορία, θα δοθούν στις νικήτριες εφαρμογές από ένα Microsoft Surface Pro 3, ένα Windows Phone 8.1 και ένα κύπελλο.

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις προγραμματισμό…

…αλλά έχεις μία δυνατή ιδέα για εφαρμογή και θέλεις να την υλοποιήσεις και να λάβες μέρος στο διαγωνισμό, τώρα μπορείς. Με το Microsoft Project Siena μπορείς να δημιουργήσεις εφαρμογές, με πλούσια γραφικά και τέλεια λειτουργικότητα. Και όλα αυτά χωρίς καμία απαίτηση γνώσης προγραμματισμού! Ξεκίνα σήμερα!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS