ΑρχικήinetΈρχονται τα VAIO smartphones;

Έρχονται τα VAIO smartphones;

Μετά από την πορεία του στον κόσμο των πολυτελών φορητών υπολογιστών ως ένα brand που δημιούργησε η Sony, το όνομα VAIO αναμένεται να μπει πάνω σε smartphones.

sony-vaio

Πηγές από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι η ανεξάρτητη πλέον VAIO πρόκειται να μπει σε μία μάχη ανταγωνισμού με την Sony, στο πεδίο των smartphones μέσα στο 2015. Για το λόγο αυτό η VΑIO βρίσκεται σε συνεργασία με τον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Japan Communications, προκειμένου να προσφέρει μέσω του δικτύου του τις συσκευές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony έχει δώσει το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου της στην VΑIO και διατηρεί πλέον ένα ποσοστό της τάξης του 5% στην εταιρεία.

Η VΑIO δεν έχει ανακοινώσει κάποια ακριβή ημερομηνία για το πότε θα παρουσιάσει τις νέες συσκευές της, αλλά δεν αποκλείεται το πρώτο VΑIO smartphone να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show 2015, στο Λας Βέγκας, στις αρχές Ιανουαρίου. Οι φήμες που αναφέρει το Slashgear μιλούν για τουλάχιστον ένα smartphone στην γκάμα των VΑIO, με οθόνη που θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών στην οθόνη του, ενώ για λειτουργικό σύστημα θα χρησιμοποιεί μία έκδοση του Android της Google.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τις σχεδιαστικές επιταγές που θα ακολουθήσουν τα επερχόμενα VΑIO smartphones, αφού σε αυτόν τον τομέα έδιναν έμφαση και τα ομώνυμα laptops.

Πηγή: pestaola.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS