ΑρχικήinetGoogle Liftware: Σας παρουσιάζουμε το κουτάλι της Google

Google Liftware: Σας παρουσιάζουμε το κουτάλι της Google

Google Liftware: Η Google δεν επενδύει χρήματα μόνο σε μεγάλα projects, αλλά και σε ταπεινά κουτάλια. Αυτά τα κουτάλια όμως (όχι δεν τα αποκαλούμε spoogles) είναι κάτι παραπάνω από ένα βασικό σκεύος: Χρησιμοποιώντας εκατοντάδες αλγορίθμους, θα επιτρέπουν στους ανθρώπους με ασθένειες όπως τη νόσο του Πάρκινσον να απολαμβάνουν το φαγητό τους χωρίς να το χύνουν. Google Liftware Google Liftware Google Liftware

Η εν λόγω τεχνολογία αντιλαμβάνεται πώς κουνάει ένα χέρι και καθιστά δυνατή άμεσες προσαρμογές στο σκεύος για να μείνει ισορροπημένο. Σε κλινικές δοκιμές, τα κουτάλια Liftware εμφάνισαν μειωμένη ανακίνηση του κουταλιού κατά ένα μέσο όρο 76 τοις εκατό.

“Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και ελπίζουμε να κατανοήσουμε τη νόσο καλύτρα μακροπρόθεσμα”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Google Katelin Jabbari.

«Είναι σαν μυθιστόρημα», δήλωσε η νευρολόγος Dr. Jill Ostrem, η οποία ειδικεύεται σε κινητικές διαταραχές όπως τη νόσο του Πάρκινσον και εργάζεται στο UC San Francisco Medical Center.

Βοήθησε και αυτή στο project, συμβουλεύοντας τους εφευρέτες και δοκιμάζοντας τη συσκευή, ανακαλύπτοντας ότι πρόσφερε αρκετά πλεονεκτήματα σε κάποιους από τους ασθενείς της.

“Έχω μερικούς ασθενείς οι οποίοι δεν μπορούσαν να φάνε μόνοι τους, χρειαζόταν κάποιον για να τραφούν. Τώρα μπορούν να φάνε μόνοι τους”, δήλωσε. “Δεν θεραπεύει την ασθένεια αλλά είναι μια πολύ θετική αλλαγή.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS