15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Νέα έκδοση Τάβλι Palamedes από Έλληνα προγραμματιστή

Ο Νικόλαος Παπαχρήστου είναι ένας διδακτορικός φοιτητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή Γιάννη Ρεφανίδη.
Ως μέρος του MSc και του PhD του, έχει αναπτύξει το Palamedes, ένα πρόγραμμα που παίζει σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων τάβλι με παραλλαγές όπως Πόρτες, Φεύγα, Πλακωτό, Narde και άλλες. Το Παλαμήδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, στο τελευταίο Backgammon Computer Games Olympiad.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Τεχνητή Νοημοσύνη, παιχνίδι AI, Μηχανική Μάθηση, Ενισχυτική Μάθηση, Νευρωνικά Δίκτυα, και γενικά το Game Playing.

Τα δύο project του (Palamedes και AnyGammon) είναι διαθέσιμα online για όλους.

Δείτε παραπάνω για τον ερευνητή

 

fevga Palamedes

Παλαμήδης

Δωρεάν ερευνητικό παιχνίδι
Παίξε τάβλι και άλλα παιχνίδια εναντίον προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης

Ο Παλαμήδης είναι το μόνο πρόγραμμα για τάβλι που υποστηρίζει μια πληθώρα παραλλαγών. Εκτός από τα παραδοσιακά Πόρτες, Πλακωτό και Φεύγα μπορούν να παιχτούν και τα narde, nackgammon, hypergammon και takhteh. Η λίστα των παραλλαγών εμπλουτίζεται συνεχώς!

Ο «εγκέφαλος» του Παλαμήδη χρησιμοποιεί τεχνητά νευρωνικά δίκτυα που εκπαιδεύτηκαν παίζοντας εκατομμύρια παρτίδες με το εαυτό τους χρησιμοποιώντας την τεχνική της ενισχυτικής μάθησης.

Πρώτη θέση στην Ολυμπιάδα Προγραμμάτων για ηλεκτρονικά παιχνίδια που διοργανώνεται από τον οργανισμό ICGA για το έτος 2011. Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

http://ai.uom.gr/nikpapa/software/Palamedes_0.47a/Palamedes_install.exe

AnyGammon

Το AnyGammon είναι ένα παιχνίδι που έχει σαν στόχο να επεκτείνει το κλασικό παιχνίδι του τάβλι και άλλες δημοφιλείς παραλλαγές. Επί του παρόντος οι χρήστες του AnyGammon μπορούν  να παίξουν τις παραλλαγές Πόρτες, Πλακωτό, Φεύγα.
Δοκιμάστε το τώρα, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους. Είναι εντελώς δωρεάν!

 

 

 

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *