Αρχικήinet30 δολάρια η αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 9

30 δολάρια η αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 9

Τα Windows 9 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις αρχές του 2015, παρέχοντας στους χρήστες χαρακτηριστικά, που απέτυχαν να παραδώσουν τα Windows 8.
Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι τα Windοws 9 μπορεί να έρθουν δωρεάν για τους χρήστες των Windows 8.1, και όπως φαίνεται η εταιρεία ετοιμάζει επίσης μια ειδική προσφορά για εκείνους που τρέχουν συστήματα με Windows 7.

windows 9

Σύμφωνα με τον Ρώσο leaker Wzor, ο οποίος έχει δημοσιεύσει επανειλημμένως πολλές και ακριβείς πληροφορίες για τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει την αναβάθμιση από τα Windows 7 στο νέο λειτουργικό σύστημα να είναι πολύ προσιτή.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, η αναβάθμιση από τα Windows 7 θα κοστίζει 30 δολάρια και η όλη διαδικασία θα διεξάγεται αυτόματα, χωρίς την ανάγκη ενός clear install.

Οι λόγοι πίσω από αυτήν την χαμηλή τιμή

Η Microsoft γνωρίζει ότι τα Windows 8 δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο προϊόν στην ιστορία της, και έτσι η εταιρεία προσπαθεί να το “εξαφανίσει” όσο το δυνατόν συντομότερα.

Την ίδια στιγμή, θέλει τους χρήστες και τις εταιρείες να μην διστάσουν να απαλλαγούν από τα Windows 8, και ο καλύτερος τρόπος για αυτό είναι να παραχωρήσει τα Windοws 9 σε πολύ προσιτή τιμή.
Για αυτό όσοι “φορούν” Windows 8.1 θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν σε Windows 9 δωρεάν, ενώ οι ιδιοκτήτες συστημάτων με Windows 7 θα πρέπει να καταβάλουν ένα μικρό ποσό για να αποκτήσουν το νέο OS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS