ΑρχικήinetDomain services με 1$/μήνα από τη Micosoft και το Godaddy

Domain services με 1$/μήνα από τη Micosoft και το Godaddy

Microsoft-GoDaddy-Launch-Domain-Services-for-1-per-Month

H Microsft και ο Godaddy ανακοίνωσαν μια νέα υπηρεσία, που συνδυάζει προϊόντα των δύο εταιριών και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την παρουσία μικρών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία αυτή θα προσφέρει μεταξύ άλλων κατοχύρωση domain name, website builder, Office 365 και άλλα εργαλεία με μόλις 1$ το μήνα για το πρώτο έτος. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ωφελήσει οικονομικά και τις δύο εταιρίες αφού μέσα από ένα ελκυστικό
πακέτο θα προωθήσουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους καταναλωτές.

Σε μία δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα, η Microsoft επαινεί την νέα υπηρεσία, εξηγώντας ότι θα βοηθήσει όλες τις μικρές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την online παρουσία τους εύκολα και γρήγορα.
Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία

Η νέα υπηρεσία των Microsoft και Godaddy περιλαμβάνει κατοχύρωση Domain name, subscription στο  Website Builder του GoDaddy και hosting για την ιστοσελίδα. Ταυτόχρονα με την αγορά του πακέτου, η Microsoft προσφέρει το Office 365 και κουπόνι 50$ για διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης BING.

H προσφορά δεν σταματά όμως εδώ. Οι εταιρίες προσφέρουν δωρεάν τεχνική υποστήριξή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην ιστοσελίδα σας. Και όλα αυτά με μόλις 1$ το μήνα.
Έχετε υπόψη ότι μετά τον πρώτο χρόνο θα ισχύσουν οι κανονικές χρεώσεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.
Διαθεσιμότητα

Η εφαρμογή του προγράμματος ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες
Αμερικής και σύντομα θα το δούμε σε περισσότερες χώρες του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες θα δώσουν στη δημοσιότητα η εταιρίες με σχετική ανακοίνωσή τους.

Ο Kirk Gregersen, Γενικός διευθυντής Product Marketing του Microsoft Office δήλωσε:”Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Godaddy. To Office 365 γίνεται πιο προσιτό από ποτέ και είναι ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις να το γνωρίσουν και να δουν τις εκπληκτικές δυνατότητές του”.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS