ΑρχικήinetΔείτε πως θα φαίνεται το παιχνίδι Project Cars για PlayStation 4

Δείτε πως θα φαίνεται το παιχνίδι Project Cars για PlayStation 4

Ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από EGX London μας προσφέρει την ευκαιρία να δούμε το επερχόμενο παιχνίδι αγώνων Project Cars σε δράση για το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony Playstation 4.
Project Cars Project Cars Project Cars

Το βίντεο που καταγράφηκε από τους ανθρώπους της Rajman Gaming  σε HD ποιότητα και δείχνει μια Aston Martin V12 Vantage GT3 να τρέχει στην πίστα του Ντουμπάι, φαίνεται αρκετά καλό.

Για να παραδώσει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, η ομάδα απόκτησε τις υπηρεσίες πραγματικών επαγγελματιών οδηγών αγώνων, και έλαβε υπόψη την γνώμη τους όταν έκανε μικροαλλαγές στην οδηγική συμπεριφορά ώστε να αγγίξει την τελειότητα.

Οι σχεδιαστές στην Slightly Mad Studios είχαν εργαστεί στο παρελθόν για το παιχνίδι Need for Speed: Shift and Test Drive: Ferrari Racing Legends, και έτσι έχουν την εμπειρία για ένα κάλο παιχνίδι αγώνων. Εκτός από αυτό, το στούντιο αυτή τη στιγμή αναπτύσσει ένα μαζικό multiplayer online παιχνίδι αγώνων με τίτλο World of Speed, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε κλειστό beta κάποια στιγμή πριν από το τέλος του έτους.

Η ομάδα των σχεδιαστών στοχεύει να βγάλει το παιχνίδι την αγορά, στις 18 Νοεμβρίου για την Βόρεια Αμερική και στις 21 Νοεμβρίου για την Ευρώπη, και για τις πλατφόρμες PlayStation 4, Xbox One και PC. Αργότερα το 2015, το Project Cars θα έρθει και για  SteamOS και Nintendo Wii U.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=llgSsy21CWs

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS