ΑρχικήinetΗ Automattic αγοράζει το BruteProtect και διαθέτει την premium υπηρεσία δωρεάν

Η Automattic αγοράζει το BruteProtect και διαθέτει την premium υπηρεσία δωρεάν

Η Automattic αγόρασε το plugin BruteProtect για την προστασία από κακόβουλες επιθέσεις σε ιστοσελίδες με WordPress. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσαρμόσει το plugin στην σουίτα Jetpack, που αναπτύσσει η ίδια.

BruteProtect

Το ΒruteProtect θα παραμείνει διαθέσιμο για την ώρα, ενώ η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει για την προσαρμογή του στο Jetpack. Η Automattic επίσης θα μετατρέψει την premium υπηρεσία του ΒruteProtect, η οποία αυτή τη στιγμή κοστίζει 5 δολάρια το μήνα, σε ελεύθερη υπηρεσία για όλους τους χρήστες. Όταν η τεχνολογία εφαρμοστεί πλήρως στο Jetpack, η ομάδα του ΒruteProtect θα ενημερώσει τους χρήστες εκ των προτέρων, πριν απενεργοποιήσουν το plugin.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, ο ιδρυτής της ΒruteProtect Sam Hotchkiss αποκάλυψε ότι ανέπτυξε την πρώτη έκδοση του εργαλείου σε 18 ώρες το περασμένο έτος όταν παρατήρησε μια σημαντική αύξηση των botnets που χρησιμοποιούσαν επιθέσεις brute force για να εισέλθουν στο διαχειριστικό πάνελ των WordPress sites. Τον περασμένο μήνα, το ΒruteProtect μπλόκαρε 35 εκατομμύρια επιθέσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS