15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Δήλωση του 31χρόνου με το Lecpetex. Ειλικρινά μετανιωμένος και με σεβασμό στη δικαιοσύνη!

Το SecNews δημοσιοποιεί την δήλωση του 31χρονου φερόμενου ως εμπλεκομένου στην υπόθεση με το Lecpetex, που απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συντακτική ομάδα έχει επιβεβαιώσει πλήρως την ταυτότητα του αποστολέα μέσω του/της δικηγόρου του.

Lecpetex Lecpetex Lecpetex Lecpetex

Δείτε την δήλωση του:

“Μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε η υπόθεση στην οποία είμαι κατηγορούμενος, και -κυρίως- τις δηλώσεις και τοποθετήσεις από την πλευρά του 27χρονου συγκατηγορουμένου μου, αισθάνομαι την ανάγκη να διαχωρίσω τη θέση μου.

Νιώθω ειλικρινά συντετριμμένος, αναλογιζόμενος ότι η επιστημονική μου περιέργεια εξελίχθηκε σε μια παραβατική συμπεριφορά, την οποία αποδοκιμάζω πλέον ρητά. Στα 31 χρόνια μου ουδέποτε είχα διανοηθεί, ότι η επιστημονική γνώση επιτρέπεται, να υπηρετεί την ανομία.

Παρά την εμπλοκή μου στην υπόθεση αυτή, ελπίζω πως η από εδώ και στο εξής επαγγελματική και προσωπική πορεία μου θα αποδείξει, πως έχω ειλικρινά μετανιώσει για την οιαδήποτε ανάμιξη μου σε παράνομες ενέργειες.

Δεν αισθάνομαι επ ´ουδενί “ήρωας”, ή “ιδιοφυιΐα”, αποδοκιμάζω το hacking, και αισιοδοξώ ότι στο εξής η ζωή μου θα συμπορεύεται με την έννομη τάξη. θα εκτιμούσα βαθύτατα την μη αναφορά του προσώπου μου έμμεσα ή άμεσα σε δημοσιεύματα μέχρι την οριστική απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης την οποία σέβομαι και εκτιμώ.

Σεβόμενοι πλήρως την απόφαση του φερόμενου ως εμπλεκόμενου για την υπόθεση Lecpetex, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε προσδιοριστικά στοιχεία της ταυτότητας του ούτε του/της δικηγόρου του. Επιπλέον θα αποφύγουμε οποιαδήποτε μελλοντική αναφορά σχετικά με το πρόσωπό του, όπως  ζητάει με ιδιαίτερη σοβαρότητα στη δήλωσή του.

To SecNews προσθέτει ως  σχόλιο για την υπόθεση ότι :”Το να κάνει κανείς λάθος χρειάζεται θάρρος. Το να παραδεχτεί το λάθος του χρειάζεται διπλό θάρρος”.

Secnews.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *