ΑρχικήinetAnomos κατεβάστε torrents ανώνυμα

Anomos κατεβάστε torrents ανώνυμα

H Anomos είναι μια υπηρεσία παροχής ψευδώνυμων, και ένα κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο διανομής αρχείων multi-peer-to-peer. Είναι βασισμένη στην έννοια peer/tracker του BitTorrent σε συνδυασμό με ένα στρώμα δρομολόγησης ανωνυμίας του Tor, μαζί βέβαια με το πρόσθετο πλεονέκτημα της κρυπτογράφησης end-to-end.

Με το συνδυασμό αυτών των τεχνολογιών, η ομάδα ανάπτυξης του Anomos έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου κανείς δεν θα μπορεί να λαμβάνει κάποια πληροφορία για το ποια είναι τα peers ή ποιος κατεβάζει, εκτός από τους αξιόπιστους trackers.

Anomos P2P

Το λογισμικό Αnomos έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση – ακόμα και για αυτούς που δεν γνωρίζουν καν το είδος της ασφάλειας που παρέχει. Όποιοι είναι ήδη εξοικειωμένοι με το BitTorrent δεν θα πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό, εκτός από το χρησιμοποιούν τα αρχεία “atorrent” και όχι από τα αρχεία “torrent”.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες διατίθενται σε αυτό το blog. Είναι λίγο ξεπερασμένες, καθώς το τελικό πρωτόκολλο είναι ακόμα υπό ενεργή ανάπτυξη. Σύντομα, θα κυκλοφορήσει ένας πλήρης οδηγός για το πρωτόκολλο Αnomos. Το FAQ μπορεί να δώσει κάποιες απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος στο αποθετήριο του Git.

Download

Αnomos 0.9.5 For:

 

 

 

Check the Downloads page for more options.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS