ΑρχικήinetRoomScan μετρήστε τα δωμάτια σας με το iPhone

RoomScan μετρήστε τα δωμάτια σας με το iPhone

Η εφαρμογή RoomScan φαίνεται ότι είναι κάτι άλλο, κάτι που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να μετρήσετε τα δωμάτια του σπιτιού σας και να μετατρέψετε τις μετρήσεις σας σε κατόψεις.

roomscan 1

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να περπατήσετε στο δωμάτιο και να ακουμπήσετε το iPhone σας στους τοίχους.

Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε ένα ηχείο AirPlay, καθώς η εφαρμογή θα σας καθοδηγεί με φωνητικές εντολές τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε για καλύτερα αποτελέσματα. Για να μετρήσετε ένα δωμάτιο, ακόμα και αν δεν είναι κανονικό ορθογώνιο, απλά τοποθετείτε το iPhone σας σε έναν τοίχο, περιμένετε τον ήχο και μετά αρχίζετε να προχωρείτε στο επόμενο τοίχο.

Στο τέλος, θα πρέπει να ακουμπήσετε τη συσκευή σας στον δεύτερο τοίχο, πατάτε “Τέλος” και έχετε ήδη την μια διάσταση. Συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο η εφαρμογή θα καταμετρήσει και θα δημιουργήσει ένα ενιαίο χώρο. Μετά θα σας ανακοινώσει τις αποστάσεις μεταξύ των τοίχων και το εμβαδόν, σε μέτρα ή σε πόδια.

Η εφαρμογή υπάρχει και για iPad, με ένα βελτιωμένο interface για τη μεγαλύτερη οθόνη της συσκευής.
Η εφαρμογή είναι έρχεται δωρεάν, αλλά αν θέλετε να σαρώσετε ολόκληρο το σπίτι σας και να συνθέσετε ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει, όλα τα δωμάτια, θα πρέπει να πληρώσετε 5 δολάρια.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το iTunes της Apple.

Η ενημερωμένη έκδοση 4.1.1 δίνει στους χρήστες που δεν αγόρασαν την εφαρμογή, περισσότερα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα σχέδια που δημιουργούνται από την δωρεάν εφαρμογή έχουν ένα ελαφρύ watermark.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS