ΑρχικήinetH Microsoft διαθέτει δωρεάν το OneNote σε Mac και Windows

H Microsoft διαθέτει δωρεάν το OneNote σε Mac και Windows

Η Microsoft αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν το OneNote για Mac και Windows, προσπαθώντας με τον τρόπο να ανταγωνιστεί το Evernote, το οποίο εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση των εφαρμογών σημειώσεων σε πάρα πολλές πλατφόρμες.

Το OneNote 2013 για Windows, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από σήμερα, λειτουργεί σε Windows 7, Windows 8. Το OneNote για τα Windows 8, έρχεται με υποστήριξη για το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, και είναι επίσης δωρεάν.

OneNote-2013

Το Microsoft OneNote για Mac, από την άλλη πλευρά, είναι ήδη στο Mac App Store,με μια ελεύθερη άδεια χρήσης και παρέχει υποστήριξη για πάρα πολλές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Κινέζικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Φινλανδικά , Γαλλικά, Γερμανικά , Ιταλικά, Ιαπωνικά, Νορβηγικά, Πολωνικά , Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, και Σουηδικά. Έρχεται σε μορφή ενός πακέτου 235 ΜΒ και απαιτεί OS X 10,9 ή μεγαλύτερη έκδοση.

“Με το OneNote, μπορείτε να συλλάβετε την ιδέα σας, την στιγμή της έμπνευσης, ή να καταγράψετε λίστες από πράγματα που είναι είναι πάρα πολύ σημαντικά για να ξεχάσετε. Είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο, οι σημειώσεις σας ταξιδεύουν μαζί σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις σας και να συνεργάζεστε με άλλους, σε πολλαπλές συσκευές!” αναφέρει η Microsoft λέει στην επίσημη περιγραφή της εφαρμογής.

Κατεβάστε το OneNote για Windows

Κατεβάστε το OneNote για Mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS