ΑρχικήinetMWC 2014: H Oral-B συνδέει την οδοντόβουτσα με το κινητό σας

MWC 2014: H Oral-B συνδέει την οδοντόβουτσα με το κινητό σας

Oral-B-SmartSeries-Bluetooth-Electric-Toothbrush

Η Oral-B θέλοντας να προστατεύσει το εσωτερικό του στόματος σας λανσάρει μια νέα οδοντόβουρτσα την Oral-B Smartseries, που συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone σας δίνοντας οδηγίες για την καλύτερη στοματική υγιεινή.

Πρόκειται για μία ηλεκτρική, έξυπνη οδοντόβουρτσα, που θα υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και θα μπορεί να επικοινωνεί με το smartphone σας και να εμφανίζει στοιχεία για,τη στοματική σας υγιεινή σ’ αυτό με τη βοήθεια ειδικής εφαρμογής.

Οι οδοντίατροι συνιστούν να βουρτσίζετε τα δόντια σας για δύο λεπτά κάθε φορά, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Για να σας γίνει λοιπόν συνήθεια το σωστό βούρτσισμα, η οδοντόβουρτσα θα “συνομιλεί” με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth 4.0 και θα δείχνει μια αντίστροφη μέτρηση στο τηλέφωνό σας για να βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τον σωστό χρόνο βουρτσίσματος. Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, η βούρτσα θα δονείται για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο μέρος του στόματός σας.

Η εφαρμογή θα μπορεί να προγραμματιστεί και από έναν οδοντίατρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τη διάθεσή της στην αγορά, αναμένεται τον Ιούνιο, σε τιμή που, όπως αναφέρει η εταιρεία, θα προσεγγίζει τα €219. Να σημειώσουμε πως η “έξυπνη” οδοντόβουρτσα της Oral-B δεν αποτελεί καινοτομία μια και πριν λίγο καιρό είχε παρουσιαστεί η αντίστοιχη συσκευή της Kolibree.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS