ΑρχικήinetiCar ουτοπία; Φήμες θέλουν την Apple να σκέφεται την αγορά της Tesla

iCar ουτοπία; Φήμες θέλουν την Apple να σκέφεται την αγορά της Tesla

Μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση της San Francisco Chronicle αναφέρει ότι η ιδέα του iCar της Apple ίσως να μην είναι και τόσο τραβηγμένη όσο ακούγεται. Η Apple φέρεται να είχε μια συνάντηση με την Tesla πριν από λίγο καιρό και ο σκοπός της συζήτησης τους ήταν η αγορά της κατασκευάστριας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Σύμφωνα με την δημοσίευση της San Francisco Chronicle, “Τον Οκτώβριο του 2013, ο αναλυτής επενδύσεων Adnaan Ahmad δημιούργησε σάλο μέσα ενημέρωσης, όταν έγραψε μια “ανοιχτή επιστολή” στον CEO της Apple Tim Cook καλώντας την εταιρεία να αποκτήσει την Tesla.”

tesla-roadster

«Έξι μήνες πριν από την επιστολή του Ahmad, o Musk συναντήθηκε με τον Perica και πιθανώς και τον Cook στα κεντρικά γραφεία της Apple, αναφέρει η πηγή, και συζήτησαν κάτι το οποίο παρέμεινε μυστικό για την προστασία των επιχειρηματικών σχέσεων.”

Κάποιοι θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι η συνάντηση θα μπορούσε να ήταν για την ενσωμάτωση του iOS στα μελλοντικά αυτοκίνητα Tesla, αλλά αυτή η υπόθεση δεν είναι λόγος για τόση μυστικότητα.

Έτσι, ίσως το να δούμε ένα iCar μπορεί και να μην είναι ουτοπία.

Η δημοσίευση αναφέρει επίσης ότι ο Bill Kreher, αναλυτής της Edward Jones Investments στο St. Louis, ανέφερε: “η Apple πρέπει να βασίζεται όλο και περισσότερο σε νέα προϊόντα για να αναθερμάνει την ανάπτυξη πέρα από αυτό που έβλεπε ο Steve Jobs. Χρειάζονται το επόμενο μεγάλο προϊόν.”

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS