ΑρχικήinetΗ Avira κυκλοφόρησε το δωρεάν PC Cleaner, ένα σαρωτή anti-malware

Η Avira κυκλοφόρησε το δωρεάν PC Cleaner, ένα σαρωτή anti-malware

start-screen-pc-cleaner-1

Η Avira μόλις κυκλοφόρησε την Αγγλική έκδοση του PC Cleaner , ένα αυτόνομο σαρωτή που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική λύση ασφάλειας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν δημιουργεί προβλήματα με άλλες αντι-malware εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή σας. Είναι ένα απλό εργαλείο που ελέγχει τα πιο σημαντικά μέρη του συστήματος και αναζητεί κακόβουλο λογισμικό.

Avira-Releases-PC-Cleaner-2

Το προϊόν διαθέτει δύο τρόπους σάρωσης, τη προεπιλεγμένη αναζήτηση περιοχών που είναι περισσότερο πιθανό για ένα κακόβουλο λογισμικό να επιτεθεί. Και μια πλήρης σάρωση που καλύπτει όλες τις μονάδες του συστήματος και παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, όλες οι διαδικασίες που φορτώνονται επαληθεύονται, μαζί με τα στοιχεία τους. Όταν για πρώτη φορά ξεκινάει το Avira PC Cleaner ελέγχει για ενημερώσεις και κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία (αν υπάρχουν) σε έναν προσωρινό κατάλογο.

Επίσης, θα τοποθετήσει δύο εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας, ένα για την έναρξη της εφαρμογης και ένα άλλο για την αφαίρεση της από τον υπολογιστή.

Κατεβάστε το δωρεάν Avira PC Cleaner στην Αγγλική γλώσσα από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS