ΑρχικήinetΑγαπάτε το PirateBay; Βοηθήστε τον Anakata

Αγαπάτε το PirateBay; Βοηθήστε τον Anakata

Το Pirate Bay άλλαξε λογότυπο σήμερα. Την ιστορία με το PirateBay, λίγο πολύ την γνωρίζετε όλοι. Στον πόλεμο κατά του PirateBay, της μεγαλύτερης υπηρεσίας διαμοιρασμού στο διαδίκτυο, έχουν κατά καιρούς συλληφθεί και οι τέσσερις διαχειριστές του, με τελευταίο τον Anakata. Τον Φλεβάρη του 2012, σε μια δίκη παρωδία με δημόσιους κατήγορους τις μεγάλες εταιρείες κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων (βλέπε Holywood) και οι τέσσερις συνιδρυτές της δημοφιλούς ιστοσελίδας καταδικάστηκαν.

piratebay anakata

Αυτή τη στιγμή μόνο ο Anakata, παραμένει στη φυλακή αφού διεύφευγε και δεν είχε εκτίσει την ποινή του. Μία ποινή που δεν γνωρίζει ακόμα ποια είναι. Ο Gottfrid Svartholm Warg, περιμένει υπόδικος να “ανακαλυφθεί” η επόμενη κατηγορία και η όλη ιστορία μοιάζει να μην συμβαίνει πια για σωφρονισμό αλλά καθαρά για εκδίκηση. Υπερβολή; Διαβάστε παρακάτω:

Το σημερινό λογότυπο του PirateBay αναφέρεται στην αδικία της “Δικαιοσύνης.” Αν ένας δολοφόνος καθ-εξακολούθηση έχει το “προνόμιο” της ανάγνωσης βιβλίων, γιατί δεν το έχει ο Anakata; Τελικά για ποιο έγκλημα κρατείται; Ακόμα και οι κατάδικοι για παραβάσεις του αντί-τρομοκρατικού  νόμου, δεν παύουν να είναι άνθρωποι. Εξάλλου γνωρίζουμε και άλλους που έχουν το “προνόμιο,” για να μην το πούμε δικαίωμα (γιατί ως γνωστόν οι κρατούμενοι υπόκεινται σε στερήσεις δικαιωμάτων) ανάγνωσης ενός βιβλίου.

Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για όλα τα παραπάνω μπορείτε να υπογράψτε τη διαμαρτυρία που έχει δημιουργηθεί στο Avaaz

Ο τίτλος της: Helle ThorningSchmidt, πρωθυπουργέ της δανικής κυβέρνησης: Ζητήστε συγγνώμη και ελευθερώστε τον Anakata, αλλά ακόμη πιο επιτακτικάδώστε του βιβλία.

piratebay anakata 1

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS