ΑρχικήinetLeia Display Systems Έρχονται τα τηλέφωνα 3D ολογραμμάτων

Leia Display Systems Έρχονται τα τηλέφωνα 3D ολογραμμάτων

holographic-environment-1aΠως θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις με 3D ολογράμματα; Σύντομα, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κλήσις με 3D ολογράμματα, σύμφωνα με τη Πολωνική εταιρεία Leia Display Systems, που όπως αναφέρει, άρχισε να εργάζεται σε μια τέτοια συσκευή.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση της Mirror η εταιρεία αναφέρει ότι εργάζεται για τη δημιουργία ενός συστήματος που θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν εικόνες 3D από ολογράμματα του προσώπου που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής, ακριβώς όπως στο Star Wars.

Η εταιρεία φαίνεται πεπεισμένη ότι η λύση της θα φέρει την επανάσταση στις βιντεοκλήσεις. ” Τα Ολογράμματα μας θα οδηγήσουν τις video κλήσεις σε ένα επόμενο επίπεδο” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Leia Display Systems, κ. Marcin Panek.

Για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια κλήση, θα πρέπει να σταθείτε μπροστά από μια κάμερα υψηλής τεχνολογίας, που θα διαθέτει δύο φακούς και ένα μικρόφωνο.

Η κάμερα θα δημιουργεί ένα σύνολο τις δύο εικόνες που θα τραβάνε οι φακοί της, και στη συνέχεια θα μεταφέρει τα δεδομένα μέσω διαδικτύου στον αποδέκτη.

Φυσικά για να μπορείτε να δείτε τα 3D ολογράμματα από τις κλήσεις αυτές, θα πρέπει να έχετε μια μηχανή προβολής ολογραμμάτων για να δέχεται και να προβάλει τις εν λόγω εικόνες.

“Είμαστε κοντά στη τεχνολογία που είχαν φανταστεί σε ταινίες πριν από 40 χρόνια – η επιστημονική φαντασία γίνεται πια ένα επιστημονικό γεγονός,” δήλωσε ο Panek.

Ωστόσο, οι μηχανές που εμφανίζουν ολογράμματα έχουν ακόμη πολύ μεγάλες διαστάσεις. Με τον καιρό, η εταιρεία θα καταφέρει να τις κάνει μικρότερες. Όταν αναφέρουμε μικρότερες μην φανταστείτε ότι θα έχει το μέγεθος του κινητού. Το μικρότερο μέγεθος για τα σημερινά δεδομένα θα χωράει στο τραπέζι του σαλονιού.

Ο Panek συνεχίζοντας εξήγησε ότι η ιδέα της κατασκευής ενός τηλεφώνου ολογραμμάτων προήλθε από την παρατήρηση των 3D αποτελεσμάτων που δημιουργεί ένα λέιζερ πάνω σε ξηρό πάγο. Δυστυχώς, δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα είναι έτοιμη ια τέτοια συσκευή.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS