ΑρχικήinetMOSS από την Modular Robotics, φτιάξτε το δικό σας ρομπότ χωρίς γνώσεις...

MOSS από την Modular Robotics, φτιάξτε το δικό σας ρομπότ χωρίς γνώσεις προγραμματισμού

H Modular Robotics, είναι μια εταιρεία με έδρα το Boulder και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ρομπότ κιτ που θα σας επιτρέπει να κατασκευάσετε ότι είδους ρομπότ επιθυμείτε, χωρίς να απαιτείται καθόλου προγραμματισμός.

moss

Τα κιτ που ονομάζεται MOSS, έρχονται σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Το μεγαλύτερο από αυτά περιέχουν κομμάτια για να δημιουργήσετε το ρομπότ σας, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Όλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό που τοποθετείται γύρω από αρκετούς μαγνήτες και ρουλεμάν, που θα σας επιτρέψουν να συναρμολογήσετε ένα ρομπότ όπως θα το κάνατε με τα Lego.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τον έλεγχο αυτών των ήμι-αυτόνομων κατασκευών. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, το λογισμικό θα σας αφήσει να κατευθύνετε το ρομπότ από το smartphone ή το tablet σας. Σύμφωνα με την δημοσίευση της εταιρείας στο Kickstarter, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε αυτές τις ενέργειες.

Το MOSS δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανέφερε ο Eric Schweikardt, Διευθύνων Σύμβουλος και διευθυντής σχεδιασμού της Modular Robotics, στο Mashable.

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει το project στο Kickstarter, αναζητώντας χρηματοδότηση και όπως φαίνεται τα χρήματα έχουν ήδη εξοικονομηθεί και το project θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2014.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS