ΑρχικήinetΤο πρώτο αεροπλάνο εντελώς τηλεκατευθυνόμενο από iPhone

Το πρώτο αεροπλάνο εντελώς τηλεκατευθυνόμενο από iPhone

H TobyRich, είναι μια γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στα ελεγχόμενα από smartphones gadgets. Η εταιρεία παρουσίασε το SmartPlane της, το οποίο αποκαλεί “το πρώτο αεροπλάνο ελεγχόμενο από smartphone στον κόσμο.”
Το αεροπλανάκι είναι κατασκευασμένο από διογκωμένο πολυπροπυλένιο και είναι αρκετά ανθεκτικό και ελαφρύ. Η μπαταρία πολυμερών λιθίου που τροφοδοτεί το αεροσκάφος είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριά, προσθέτοντας μόλις 1 g στο το βάρος του αεροπλάνου. Η TobyRich αναφέρει ότι η μπαταρία παρέχει πάνω από πέντε λεπτά πτήσης με τέρμα τα γκάζια. Η φόρτιση της μπαταρίας πραγματοποιείται με ένα καλώδιο microUSB και διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

smartplane
Το SmartPlane συνδέεται με συσκευές iOS μέσω Bluetooth Smart (ή αλλιώς Bluetooth χαμηλής ενέργειας), του οποίου η εμβέλεια φτάνει τα 60 μέτρα. Το αεροπλάνο μπορεί να συνδεθεί μόνο με μία συσκευή κάθε φορά, ενώ ένα λευκό LED πάνω στο αεροπλάνο δείχνει την κατάσταση της σύνδεσης.

smartplane 2

Το firmware του αεροπλάνου ενημερώνεται αυτόματα ασύρματα για να εξασφαλιστεί ότι πάντα έχει την τελευταία έκδοση ακόμα και αν είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Το SmartPlane κοστίζει στη λιανική 69 ευρώ με δωρεάν αποστολή μόνο εντός Γερμανίας. Οι αγοραστές από την ευρώπη θα πρέπει να υπολογίσουν τουλάχιστον 12 επιπλέον. Η εφαρμογή για το SmartPlane είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS